Bortkastat! 28 April Lördag


Ja över tio!!! dagar sedan jag uppade! Har haft massor för mig fast inget värt att blogga om direkt!

Idag hade jag ställt klockan trots att det var lördag! Jag skulle träffa några personer i stan för att prata lite och ta en fika!...att det skulle vara HELT bortkastad tid! visste jag ju inte då! En person hade lämnat återbud, och med en riktigt GOD ursäkt! En person hade sagt att hon skulle komma, en annan person hade sagt att hon skulle komma fast inte bekräftat efter det att tid och plats bestämmts!
Om jag säger så här...jag väntade i 55 minuter!!! (då var jag iofs 10 minuter tidig själv...men 45!!! minuter!)och INGEN kom! SÅ jätte trevligt! Det är ju inte så att jag har annat att göra?!?!?!?
måste kanske tillägga att INGEN ringde eller så...när jag kom hem hade jag fått mail från en av tjejerna och hon var sjuk så okay då...men tjejen som sagt att hon skulle komma?!?!LYSER med sin frånvaro!!! Jag orkar inte ringa upp och få höra någon halvdassig bortförklaring heller! Men men...sådant är livet!
Saken är den att jag verkligen inte har tid med detta nu! Jag har en insändningsuppgift som det är deadline på imorgon och sedan har jag en annan uppgift som jag måste göra tills nästa fredag, men då är vi i karlskrona så jag måste i princip göra klart den redan till på onsdag!!!

Så det var min lördag, nu ska jag socialisera lite med familjen så jag med gott samvete kan studera hela dagen imorgon!

Jo! det är ju så färglöst här utan kort så jag slänger in en vårbild, tagen för två veckor sedan!

Besök 17 April Tisdag


Jepp på morgonen hade jag besök av Yvonne med dotter, när de gick dök besök nummero två upp typ. En gammal gymnasie kompis med sin yngsta dotter dök förbi, vi var till centrum och kollade loppmarknad och hon var så snäll och bjöd mig på pizza oxå!
Sonen har sovit i tio minuters intervaller vid tre tillfällen idag. SÅ nu sover han som en stock! på sin far!
Dottern har varit trött hela dagen och henne ska jag slänga i säng nu!Stekhett 15 April Söndag


Ja när våren kommer så kommer den med besked, det har ju varit rena sommarvärmen idag!!! 23 grader hade vi i skuggan idag! underbart!
Jag och Yvonne har suttit på min gård med våra barn hela dagen! RUGGIGT NAJS!!!
Trots en del gnälliga små barn så var ju vädret så pass bra att man höll sig från att få tokfnattet!
Åsa var snäll att komma över med ett par skor till sonen, så att han slipper svettas ihjäl om sina stackars fötter!, trots skobyte så vart han ruggigt svett om foten, men han diggade inte alls att vara utan skor i sandlådan!
Så denna dagen kan sammanfattas med att jag har druckit MASSOR av kaffe och grävt mig ner till kina, i princip, och fått massor av trevlig sol på min bleka lekamen!

VÅR!!!, eller kanske sommar?! 14 April Lördag


OJ! vilken värme som kommit hit nu då! Idag har jag inte varit inne på nästan hela dagen, Vi var 5 vuxna och 10 barn som grillade på Malins gård idag! ASNAJS!!!!!!!
barnen var glada och vi vuxna hade varierande problem att brottas med, men vädret var ju INTE fel!!!
Efter middagen så var jag och Yvonne ute med våra barn på min gård fram till klockan var halv nio!

I torsdags var Malin och Yvonne här med sina barn igen...så vi har verkligen umgåtts detta påsklov!
Jag avverkade ett betygssamtal i fredags, vart VG, nöjd med det med tanke på tiden jag kunde lägga på uppgifterna...2 timar!!!(katastrofalt lite!!!)
Före det var dottern hos tandläkaren, hon var såååå duktig! Lagade hål och allt!
Nu är klockan över 23 och mina ögon går i X, så jag får nog bara säga godnatt!11 April Onsdag


Jaha, så händer det igen...våran *piiiip* bredbandsuppkoppling! fungerade inte på HELA dagen igår, och har strulat till och från under hela dagen idag!

Idag har vi faktiskt varit ute och lekt i det vackra vädret...det har ju nästan blåst storm men ok, vi blåste inte bort...Malin, jag och våra barn + ett "lånebarn" röjjde på våran gård i dryga två timmar, sedan var jag helt slut! och min son somnade på kanske en till två minuter när vi kom in igen!

Gårdagen spenderades med att umgås inne...både Malin och Yvonne var här med sina barn. Det var najs!

Passar också på att gratulera Linda till hennes nya jobb!
Och så slänger jag in en bild på sonen från idag!

Tillsagda! 9 April Måndag


Oj vilken SLOW dag det har varit idag! Sonen vaknade tidigt och var pigg och glad ...vi andra var mindre pigga och glada!

Angåede gårdagen och tjejerna...precis som väntat så ringde kompisen idag och frågade om hon fick komma över och leka...jag sa att det var ok, fast inte just då, eftersom alla utom jag låg och sov. Detta var vid 9 tiden.
När klockan var ...ja jag vet inte...men hon var väl iaf 11 så ringde det på dörren och där står kompisen(hene kallar vi "Z") och även hennes polare (vi kallar hemme "X")! Dottern frågade mig om de fick komma in... jag gick och sa följande till tjejerna; Dottern var ledsen igår när ni gick hem och det är inte första gången "X" säger dumma saker till henne så hon blir ledsen! "Z" kan få komma in men inte "X". Då sa "Z", men jag har lovat att leka med "X". Jag sa då att ni får gå hem till dig då eller henne, fö vi vill inte att "X" kommer in. Sen sa jag att kan man inte vara en bra kompis hela tiden, så behöver man inte vara en kompis alls.
Sedan stängde jag dörren
Kan ju tillägga att jag var otroligt lugn och sansad och pratade inte fort eller smällde i ngn dörr, de fick tid på sig att säga något, typ förlåt eller så, men inget kom ur deras munnar! Jag antar att det var för att de vart rätt ställda.
Vet inte eg om jag kunde sagt annorlunda, men jag kämpade ruggigt hårt mot att säga fula ord och annat som inte hade varit så speciellt pedagogiskt!
Men nu är det avklarat i alla fall!

Vi har annars tagit det lungt idag! Ätit gott och bara varit!
Här är en bild på min son i mitt gamla nattlinne! SÅ SÖT!!!

Börjar lessna! 8 April Söndag


Ja! jag börjar lessna!!! riktigt jävla mycket på att behöva bli ARG!!! Nu när jag precis typ kommit ur min svacka och börjat vara en gladare och mer positiv Jag!, så händer detta:
dottern hade en kompis som ringde på morgonen och bad att få komma och leka, jag sa ja!, när hon varit här i kanske 30-40 minuter så kommer kompisens kompis över och frågar om hon också får komma in...jag sa att om dottern vill så får hon det. Dottern släpper in henne (anledningen till att dottern fick välja är för att denna tjej förut vid iaf två tillfällen varit dum, sagt dumma saker till dottern...) Ok...så långt ok!
När de lekt i mindre än en timma, så går de två tjejerna, jag visste inte om att de gick! Sen kommer min sambo och säger att : "nästa gång "namnet på kompisens kompis" kommer hit så får hon inte komma in!"
Nähä, säger jag och undrar varför...
Då visar det sig att min dotter sitter och är ledsen för att kompisens kompis har sagt att hon hoppas att dotterns lillebror ska ta sönder hennes leksaker, hon har så fula leksaker osv...
Och sedan har de gått.
Jag blir så fruktansvärt förbannad!!! Jävla pack! På allvar, ni som känner mig hajjar hur arg jag vart! Jag tågade iväg till kompisen, jag gissade att de gick dit, men jag kunde inte med att ringa på dörren, jag var så arg att jag skakade, så jag ville inte riskera att åka på misshandel av 8 åriga tjejer!!! på allvar!!! Så jag gick hem och tänkte lugna ner mig lite , så tar jag det sedan, när jag är rationell!!! Detta är en unge som upprepade gånger säger riktiga dumheter (kallar dotterns mörkhåriga docka för fula negerdockan?!?!?!, busringer till 112 och låtsas heta Achmed?!?!?!)och pysslar med allmänna skitsaker!!!
JA! detta är slödder som jag INTE vill att min dotter ska umgås med, och hedanefter kommer inte denna unge in i mitt hem, vill inte ha med WT att göra!!!

Så, det var skönt att få ur sig!

Gårdagen spenderades hon sambons bror, där farmor och farfar har bott under påskhelgen! Trevligt men vi var alla trötta, så det var inget drag precis.

Idag kommer min mor hit så vi får fira påsk på riktigt!Så åter igen säger jag:


klicka på bilden så kommer du till skaparen!Kvarskatt! 3 April Tisdag


Jag är såååå lycklig!!!! jag får ingen kvarskatt!!! Jag får faktiskt nästan 800 tillbaka! (Förra året hade jag en kvarskatt på över 5000 kronor!)
Så jag är lycklig!

Idag har sonen knappt haft feber alls!, trots att han var varm som en kamin natten till idag! och definitivt hade feber! Snorar som aldrig förr och hostar allt som oftast!

Vi hade besök av två kompisar till dottern, som vi hämtade från skola och dagis idag, de stanade på mat och sedan kom modern och hämtade. (JA! föräldrarna visste att sonen var sjuk!) Jag har hunit med att städa lite idag oxå, känns otroligt skönt!, faktum är att jag varit på riktigt gott humör hela dagen! Härligt att det faktiskt kan finnas sådana dagar också, och inte bara den andra sortens!
Se vilken fin påsk hälsning jag fick idag!!!
Förtydligande! 2 April Måndag


Okay! jag får ändra lite och säga att det finns fler än en person som är för mina studier!

Idag måste jag skicka ut ett par mail så att mina framtida planer går som de ska...kul som f-n om allt klaffar! Kan berätta mer om det när det är klart!

Sonen har haft hög feber i natt! men var feberfri i morse! *skönt!* hoppas det håller sig så!
Jag och lillkillen ska ta d riktigt lungt idag, bara njuta av att vara! Nu börjar det bli dags för lunch oxå, så det får bli en längre uppning av ovesäntligheter en annan gång!Studier 1 April Söndag


April, april din dumma sill...nä ingen har lurat mig idag faktiskt! Och jag har inte lurat någon annan heller för den delen...
Igrå hade vi lite kvalitetstid med familjen, bara tog d piano och myste typ.
Jag har spenderat större delen av dagen med att sitta med mitt teoretiska prov här till kursen jag precis läst. Ny kurs börjar imorgon!

Jag känner mig lite lätt less...känner inte att jag får något stöd för mina studier alls typ, det är i stort sett bara en person som verkar tycka att det är kulatt jag vill göra något annat med mitt liv än det jag gjort de senaste nästan 10 åren!
Att jag har drömmar och mål med mitt liv verkar inte vara något man ska stötta och så utan det vore kanske bättre om jag gick och jobbade och drog hem mer pengar (i verkligheten ungefär 2500kr mer/månad)att detta sen skulle leda till att jag blir en gammal bitter vårdkärring spelar tydligen mindre roll! (kan ju tillägga att det faktiskt inte bara är min sambo som gärna ser att jag jobbar och drar in mer pengar!)
Missförstå mig rätt här gott folk, JAG skulle GÄRNA ha en större INKOMST än jag har för tillfället...men tanken är ju att den kommer i framtiden...DÄRFÖR pluggar jag!!!

Sonen är fortfarande snorig, och klänger på mamman mest hela tiden!

Annars är det inte mycket som sker här hemma...