Röjj! 27 april Söndag


Jepp idag har jag röjjt!
Tvättat fönstrena, riktigt noga,strykt och bytt gardiner, städat badrummet och tömmt och sorterat ur i badrumsskåpet (större jobb än man kan tro!) Tvättat tvätt, diskat en sjuhelskottas massa disk (vår diskmaskin gick ju sönder för några dagar sedan). Jag och dottern såg en film medans sonen sov middag, trevligt var det att få en chans att mysa lite med henne. Sen har det varit utfodring av barn och tvagning av dem likaså.

Igår var Malin här, vi gjorde tappra försök till att scrappa! ( Malin hade inga kort med sig hahahaha, men hon körde lite altered scrap och ordnade två fina lådor ist! Jag hade noll inspiration, och inga utskrivna kort som jag ville ta tag i. ) Jag gjorde tillslut ett grattiskort som ska skickas till sambons brorson här i veckan. Lägger en bild på det här. Annars åt vi mest hehe, men himla trevlig var det iaf, även om det urartade lite på slutet.
Idag har jag ordnat med foton som ska scrappas iaf, tänkte börja med det nu faktiskt!

... 26 april Lördag


Nu har jag påbörjat att uppa i tre dagar!!! Hoppas inget kommer ivägen nu då!...(även om jag iofs har glömmt bort vad det egentligen var jag ville uppa om! *suck*)
I tisdags jobbade jag min sista dag på jobbet. Kändes naturligtvis trist, men man får göra det bästa av situationen.
Jag har börjat söka andra jobb, men lite trögt är det, men jag kör på iaf (modet hålls uppe!)
Sonen har toppat allt med att sova riktigt uselt på nätterna de senaste dagarna...kul...NOT!
I torsdags var sonen hemma, vi var ut i det fina vädret, sen vart d lite städa av. Igår var sambon ledig, och sonen hemma. Vi var och införskaffat lite paket till dottern som snart fyller år! Vi var iväg och köpte blommor till pappas grav, och var även dit och planterade, det blev jättefint!
Kvällen var riktigt lugn, vi lade oss i hyfsad tid. Till min stora "glädje" vaknade sonen före 8 idag och tyckte att nu är det "mojjon" så då e d bara att stiga upp! Sambon jobbar hela helgen och idag ska Malin komma över i vanlig lördagsordning!

UTE! 20 april Söndag


Vilken underbar dag det har varit idag!!!
De senaste dagarna har vi varit mycket utomhus!
Vid lunch i fredags hade jag utvecklingssamtal i skolan med dottern. Det gick bra, fick väl inte reda på något nytt direkt, men det är ju alltid skönt att höra att det går bra och att man ska fortsätta på samma sätt hemma som man alltid har gjort! Fröken sa att hon är duktig på att läsa (har under första klass gått från Lus nivå 4 till 10) och matten är inga problem den heller. Hon förvånar fröken med att kunna en massa saker, om gud vet vad? Hon vill gärna synas och höras (undrar VERKLIGEN!!! vad hon har fått det ifrån! *asgarv*) Hon har inga problem att prata inför klassen och hon är nyfiken social och en glad, trevlig tjej. Dessutom tyckte fröken att hon hade humor!
Så allt var bra! Mamman och pappan är så stolta!


Efter jobbet i fredags var vi här ute på gården tillsammans med fem andra familjer (Malin, Yvonne, Åsa, Katri och Katta med barn) Riktigt skönt nu när man kan vara ute efter hämtningar på dagis och skolan. Efter en lång stunds lekande var vi och handlade och sedan följde dottern med Katta med dotter hem, har ju inte umgåtts på säkert fyra år! När de senare skulle komma tillbaka med henne så stannade de och fikade lite, jättretrevligt!
Igår jobbade sambon hela dagen och eftersom det var lördag så kom Malin över en sväng. Vi fick sällskap av Katta med dotter verkligen kanonkul att se hur bra våra döttrar kom överens! Vi blev joinade av Yvonne med barn efter en liten stund också!

Två barn som vägrar titta in i kameran samtidigt!

Men sedan vart det faktiskt alldeles för kallt för min smak! Jag tog sonen för att gå in och söva honom och Katta fick återigen min dotter med sig hem. Jag och sonen gick dit efter tuppluren och vi stannade där en stund innan vi gick till centrum för att köpa lördagsgodis! Sambon och jag var vakna alldeles för sent, fastnade i en film som egentligen inte var så bra, men man måste ju se slutet?!

Idag var ju vädret helt underbart som sagt! Malin , jag och Katta tänkte fika och ha d najs på Kattas gård i det soliga vårvädret. Katta hade en nybakt sockerkaka med sig ut!

Malin gav det hela en chans, men gav sig då skruttan totalvägrade det mesta! Men lite kana åkte hon iaf!


Vi stannade kvar, blåste såpbubblor och gungade!

Efter tre timmar var vi hemma igen, mormor hade kommit ut och vi passade på att umgås lite medans sonen sov. När han vaknat åkte sambon, jag och sonen för att köpa skor till honom. Tack vare Yvonne! hittade vi äntligen ett par skor till sonen! I den enda affären här vi inte redan tittat i! 200 kronor fick vi ge för dessa! Kanonglad är jag!

JO! det var så sant! Jag fick fyra kuddar av Yvonne igår och jag har ett gammalt påslakan jag själv hade som barn som jag ville använda på något sätt...jag satte mig igår kväll och sydde fyra kuddfodral av detta! Resultatet:, bara tre kuddar för sambon ligger på den fjärde!(kuddarna är stora, 65x65cm)

och en liten närbild på det fiiiiiiina mönstret :-)

Jag älskar dem!

Förkylt 15 april Tisdag


Ja jag har jobbat hemifrån både idag och igår, skapligt förkyld är jag, känner mig hängig och fullständigt igentäppt med snor.
Även sonen har varit hemma han är också förkyld och tröttare än vanligt. Men full av bus är han iaf, han är högt och lågt när han piggnar till, vet inte hur många gånger han ramlat och slagit sig de senaste dagarna! Blåmärken lär han ha överallt. Det vart tillexempel väldigt tyst här i går när pappan kom hem från jobbet och stod och pratade med mig i köket...då anar man ju att det är nått fuffens på G...Vi kikade in i sovrummet...och där satt han...i näst översta lådan i byrån!

Ja man får vara på sin vakt! Galna ungar!
Nä nu ska jag leta fram nästa paket näsdukar!

Inbrott bl.a 13 april Söndag


Igår när sambon skulle åka hem från jobbet såg han att vi har haft inbrott i bilen! Så jag joinar klubben där både Malin och Linda är medlemmar, Linda bara för en dryg månad sedan om jag inte missminner mig!
Det var bara att göra polisanmälan och skadeanmälan. De har krossat höger bakruta, slagit in låskolven (heter det så?) och snott stereon och tömt handskfacket.
Verkligen trevligt!
Annars hade jag en mycket trevlig dag igår. Malin var här och vi scrappade lite! Här kan du se vad jag gjorde.
Förkyld har jag gått och blivit, men jag hoppas på att det ger sig snart!
En annan mindre trevlig sak är att jag blivit av med jobbet! Projektet jag har arbetat med har ännu inte genererat några pengar till företaget och verkar allmänt gå trögt. Hade samtal med min chef i tisdags och eftersom jag har en provanställning (som skulle gå ut 8 maj) så kunde han låta mig gå med 14 dagars förvarning. Så jag har i dagsläget mindre än två veckor på mig att hitta ett jobb! Hoppas det löser sig,men det gör det ju alltid! på något sätt! Men kul är det ju verkligen inte!

Ytterligare en vecka har gått. 6 april Söndag


Nu är det visst söndag igen! Veckorna går otroligt fort, och nu är det redan april!
Det har varit mycket med jobbet under veckan, väntar på ett samtal som kommer ske på tisdag...vi får se hur allt blir då.

I torsdags var det föräldramöte, iofs inte mycket nytt där inte, men ändå kul att se vad barnen gör på dagarna! Det har blivit mycket bättre,mer organiserat sedan dottern gick på samma avdelning! Klar förbättring!

I fredags var det dags för den sedvanliga lunchen med Malin, hon och skruttan kom och joinade mig vid 13 tiden. Sedan ringde vi hem våra barn från skolan och sedan tog Malin med även min dotter på shoppingtur till kista! Så jag fick jobba ifred och hämta sonen. Hade lite problem (inte första gången direkt!) med min uppkoppling,börjar tröttna rejält på comhem!
Slänger in en bild på mitt lunchsällskap!I går var jag och dottern själva i storcentrum och shoppade,hittade dock inga skor till sonen! Menmen...får ta det en annan dag! Jeans och tröjor till dottern vart det iaf!
Barnen är så söta på mornarna nu för tiden, de sätter sig tillsammans och läser bok.Idag är det än så änge lite oklart vad vi ska hitta på, Malin kanske kommer över eller så ska vi dit eller nått sånt.