familj! 31 augusti Söndag


Denna helgen har ägnats mycket åt familjen! Mamma kom ut igår och har sovit över till idag! Medans jag var på simskolan med dottern så tog hon och busade loss med sonen!
Igår var det ju kalas för Malins lilla skrutta!!! Men detvart inte så många bra kort, eftersom min kamera har typ pajat! det är glapp i blixten, så d e inte så kul! Men jag slänger in ett kort på födelsedagsbarnet iaf! Underbart glad tjej!

Denna lilla skrutta har ju börjat dagis oxå denna veckan! Och denna veckan är första veckan när min son inte har gråtit vid lämning! Det är så härligt att våra barn växer upp ihop, jag ser det som en enorm bonus att de får all denna extra trygghet! Det blir lite som att ha lite fler syskon, eftersom man blir mer som en utökad familj! Ju fler människor som kan ge en kärlek ju bättre måste det ju vara?!

Imorgon blir det PARTY!! Jobbigt då att kameran e halvpaj!, ska ordna det iaf!

... 24 augusti Söndag


Känner mig rätt slut, men ändå på ett bra sätt! Igår var vi på grönan med Yvonne och Malin. Jag hade min kamera med mig men det är inte lätt att ha med kameran i attraktionerna, så mobilen vart min räddning. Här har vi ett kort på mig och dottern i bläckfisken.

Det som var typ roligast var (för oss vuxna ;-)) kärlekstunneln! HUR?! kan man ha så kul i något så LUNGT?!

Min dotter var så modig och åkte allt! Jag och Yvonne satt och väntade medans Malin, den modiga, åkte med barnen! (inte alldeles lätt att fånga dem på bild!)

Det sista vi gjorde var att åka tekopparna, då hade jag min kamera igen! Jag gillar verkligen detta kortet på tjejjerna! Fart och glädje!

Vi hade enorm tur med vädret! och hela dagen blev mycket lyckad! Vi han åka en hel del innan köerna började bli för långa, så även nästa gång går vi dit en timme före de öppnar!

Idag har jag tagit det lugnt, dottern hade simskola mitt på dagen, det var det enda vi hade planerat, det räckte definitivt. Imorgon är det dags för en ny jobbvecka, den ska bli oerhört intressant!

Hemlis 22 augusti Fredag


Ja jag och sambon och sonen har en hemlis på gång till storasyster! Hoppas verkligen att alla planerna kommer funka, väntar på svar på några frågor först bara! Ska bli så kul!!! Så håll era tummar nu!

Annars är det fortsatt sjukt här hemma, sonen fick hög feber igår! verkar bättre idag, jag håller mina tummar men vi får se. Jag måste iväg för att köpa bokpapper till dottern idag, ska väl iväg snart antar jag, sambon är ledig och får stanna hemma med sonen så länge, måste en sväng till apoteket också. Måste kurera mig å det grövsta idag för imorgon måste jag vara frisk som en nötkärna! ;-) eftersom jag, Yvonne och Malin ska till grönalund med våra stora barn. Detta lovade vi någon gång i våras och eftersom detta är den enda helgen som det faktiskt funkar att gå dit så måste vi ju gå! Hoppas vädret blir okay och att vi får riktigt kul! (klart att vi får iofs!)

Så nu får ni hålla tummarna för vädret imorgon, sonens och min hälsa (alla andras hälsa oxå för den delen!), och för hemlisen "Henning"!

Sjukt 20 augusti Onsdag


Jepp nu är det så att jag trots upprepade kommentarer till mina kollegor om att jag minsan inte blir sjuk, har gått å blivit det! På den sämsta tänkbara tidpunkten! Vi hade skolstart idag i den skolan jag jobbar, jag skulle äntligen få träffa killen jag ska resursa för! men icke! Jag gick hem ett par timmar tidigare igår redan, hade kämpat heladagen, men tillslut var det ohållbart!

Appropå skolstart, började dottern 2an i måndags! Min stora tjej! Känns helt galet faktiskt! Tiden går så fort! Foton från skolstarten hittar man hos Yvonne, jag hade ju ingen möjlighet att vara med vilket jag tyckte var jättetråkigt, men jag lämnade ju henne idag så nu vet jag iaf var i skolan hon har sitt klassrum. (de har bytt byggnad, så det är rätt stor skillnad från föregående år)
Annars har det väl inte varit något direkt som hänt sedan jag uppade sist?! Vi hade planeringsdagar på jobbet i slutet av förra veckan, mamma var ute i helgen, vi åt kräftor och hade det trevligt! Malin var här en stor del av lördagen, det var trevligt! Jag har bestämt för mig att Yvonne var här ett tag på söndagen också! Jo så var det! Trevligt det med!

NÄ! om man skulle gå och sova lite så man känner sig åtmindstånde lite piggare imorgon?! Natti natt!

"Allvaret" 12 augusti Tisdag


Ja det känns onekligen att allvaret har börjat nu igen! Imorgon börjar det även för resten av min familj! Sambons semester är slut och barnen börjar dagis/fritids. Jag har varit helt slut i flera dagar, men idag på eftermiddagen kändes det bättre ett tag för att sedan igen kännas lite småunket. Känner mig inte i form alls! Känns dessutom inte som att typ någon i ens omgivning känner så (jo visst finns det flera som mår typ tipp top, men förvåningsvärt många mår skit).

Jag var f-ledig i torsdags och hela dagen gick till att umgås med vänner och deras barn. fredagen jobbade jag och helgen spenderades till stor del i tvättstugan. Mamma var ute, sov här. Vi var på ikea handlade lite åt henne och hjälpte henne att borra upp grejjerna osv. Sedan har vi fixat lite i vårat badrum också, borrat, flyttat och hållt på.

Igår och idag har man jobbat, jobbat och jobbat, mycket är det på jobbet!

Scrap 6 augusti Onsdag


Jag har scrappat

Jobb 4 augusti MåndagNy månad och nu är man igång och jobbar igen! Första dagen var idag! Kändes förvånansvärt okay! Och dessutom var det en riktig mjukstartsdag.

Förra veckan var fylld med saker att göra! På torsdagen var jag hos optikern för att kolla av linserna, jag beställde inga dock, har inte råd att abonnera på linser just nu! Sedan kom Malin över och vi umgicks ett tag för att sedan äta på var sitt håll.
Vid sextiden mötte jag Yvonne för att möta Malin så vi kunde gå iväg och fika! Underbart! med lite vuxentid! Vi fikade och snackade skit fram till över tio. Sedan promenerade vi hem men den promenaden tog betydligt längre tid än vi trott (dessutom tappade jag en sko på vägen! :-O) Efter att vi lämnat av Malin så var vi hemma vid lite drygt halv tolv!

På fredagen var jag och mina barn och Yvonnes son hemma hos Malin i den tryckande värmen! Det var inte kul (med värmen alltså), vi kunde inte vara ute, utan satt inne vid fläkten och åt smaskig sockerkaka. På kvällen blev det bättre ute, lite svalare! Jag och mina barn var ute på gården med i stort sett hela grannskapets barn och Yvonne, barnen gungade och sprang i vattenspridaren tills de var blåa om läpparna! :-)

På lördagen var det äntligen dags att fira Malins son! Det var ett trevligt litet kalas! Födelsedagsbarnet verkade nöjd med sin dag!

Söndagen gick till att städa lite och huxflux var både Malin och Yvonne här med sina barn och fikade! Det var trevligt och vissa framsteg om grönan nåddes, håller tummarna för det nu!

Sedan måste jag bara skriva så att jag minns det att bilxten slog ner typ här igår, vilken j**la smäll!!! Ösregnade gjorde det också! idag har det iofs varit upphåll på dagen men oj vilket väder som dragit in nu!!! snart flyter väl huset bort också?! :-P