Down 29 december Måndag


Vi åkte ner till svärföräldrarna i lördags, katterna fick stanna hos mormor! Inlägget nedan, orkar jag inte dra, det är inte viktigt för någon annan än mig typ. Det är dessutom löst nu! Så det är ju bra! Men tack! för att ni orkar med att läsa och bry er om mig och mitt "sketna" liv
Ja jag har mina upps and downs...efter att ha förträngt precis allt om hur jag mår och varför i över två veckor (för att öht koma igenom julen) så är det en extrem downperiod just nu! När jag desutom inte känner att jag kan vara mig själv så blir det inte bättre, jag jobbar på det som vanligt...

Vi firade jul här nere igår, barnen var glada! Idag åker kusinerna, de ska till indien över nyår! Mina barn kommer sakna dem, de har haft så kul med dem dessa dagarna!

Just i denna stund väntar jag på samtal från en läkare, min läkare är på semester, hoppas denna är lika bra!...ångest!
Nä vi får se...

En sak som fick mig att skratta högt igår var min svärfar! han sa: "-Har du gått ner i vikt?!", jag såg ut som ett ?. Han sa:"-jo men visst har du det, du var ju lite plufsig förut!" hahahahahaha det var fruktansvär kul tyckte jag! hahahaha så det skämtade vi om HELA dagen igår, at jag minsan var plufsig! hahahahahaha. Personligen tycker jag att det var ett tag sedan jag var "plufsig!" hahahaha men kul att han märker detta nu, och dessutom säger det rakt ut! hahahaha

! 26 december Fredag


När man inte trodde at livet kunde bli mer jävligt... så blev det så!

Juldagen! 25 december Torsdag


God Jul!!! får man väl börja med att önska, eller god fortsättning kanske!
Jag är så trött att jag mår illa! Det blev en väldigt sen julafton, men trevlig var den!
Barnen var glada för sina julklappar, vi verkar ha träfat precis rätt åt båda! Efter paketutdelningen igår såg jag dem knappt! :-P
Idag har vi tagit allt i sakta mak, bara njutit av at vara lediga och tillsammans, iofs har sambon jobbat, men iaf!

Jag passade på att gå hem till Malin en sväng medans sonen sov idag, hennes man har åkt iväg och blir borta en vecka. Hoppas på att vi kanske kan ses en sväng imorgon oxå!
Dottern har haft en kompis över idag, som jag ska gå hem med om någon timme, så lite luft får man iaf.

Deppigheten har lagt sig lite, eler så har jag jobbat hårdare på att förtränga den. :-)

Jag jobbar oerhört hårt på mig själv för tillfället! Jag tycker att jag kanske ser lite resultat, jag "snöar in" på vissa saker men det känns ändå okay, jag vet av erfarenhet att jag kommer ifrån det, frågan är bara hur lång tid det tar?!
Det ges ju en hel del tid at fundera så här under julhelgen, även om man har fullt upp runt sig mest hela tiden. Så ja OJ! vad jag funderar, tror iofs at jag kommer lite till insikt, men ja...vi får se tiden an! ;-)
Det har varit riktigt jobbigt att jag inte kunde träfa min terapeut sist, sonen var ju sjuk så vad gör man?! Men på allvar! jag måste bara säga det här, för jag tror inte at jag gjort det förut; terapi är det BÄSTA som hänt mig på riktigt länge! Det är HELT suveränt! Jag borde ha gått flera ÅR tidigare! :-)

Ja nä! nog svamlat från mig! Hoppas ala har det bra och mår prima!

Depp 18 december Torsdag


Idag är ingen bra dag! Idag är en sådan dag då man bara vill lägga sig ner och inte röra sig mer förens känslan av att må så här försvinner! Så idag är ingen bra dag!

Igår var jag i kista och träffade Linda, vi kom fram till att det minsan var ett och ett halvt år sedan vi sist sågs! DET är galet! Det var jättetrevligt, med några slängar av ångest som infann sig, men i övrigt jättetrevligt! Och kul! skönt att få skratta lite, det var några dagar sedan!

Sonen har inte 39 graders feber idag iaf! Skönt det, han är pigg och glad, vilket inte riktigt är något jag orkar med idag, men jag är glad att han är bättre så det är bra!

Jul är det snart också...ingen snö...ingen känlsa...jag vill så gärna hitta "glädjen", jag brukar älska denna årstiden! Men inte idag, idag är det bara...ingenting!

Sjukt....igen! 16 december Tisdag


Oj vad segt det är nu för tiden! Hela livet känns segt! Sonen har numera bytt magsjukan mot dryga 39 graders feber! Själv var jag magsjuk och låg hela lördagen i sängen! Jag han återhämta mig iaf tills sonen fick feber, skönt det!

Vi missade kalas och roligheter i helgen, men sambon och dottern var en vända på bio iaf! Själv är jag lagom uttråkad här mellan de fyra väggarna. Hoppas verkligen mina onsdagsplaner blir av!

Sjukt 6 december Lördag


Under natten började sonen kräkas, magsjuka har gått på dagis i en dryg vecka. Så det har inte blivit mycket sömn under natten, ett par timmar bara! Jag kan ju bara säga att sömnbrist i samverkan med mitt humör för övrigt inte är någon hit alls, inte för att jag sover särskillt mycket andra dagar heller men detta var lite extremt! Så mitt humör idag har varit rätt långt nere i botten. Jag har verkligen underbara vänner och familj runt mig som försöker stötta och hjälpa till när det är som mest illa, idag hjälpte tyvär inga ord alls, känndes det som i alla fall, det var bara ner å "gotta sig i missären" för min del.

Men så när jag satt här hemma och längtade efter nått sött så ringde Yvonne och ville ha lite margarin (ja jo d var kanske inte så sött :-)) Iaf skickade hon sin son för att hämta det och då hade han även med sig denna strut!

I denna strut låg hemgjort godis, med nötter, honung, vitchoklad, kanel.....såååååååååååååååå gott, (my all time favourite!) DET gjorde mig glad! (inte för att ord är fel, inte alls!!!, men detta var bara precis vad jag behövde!) Tack!

Annars har barnen bara tagit all kraft och tid av mig idag. Jag är så trött, hittade en låt på youtube igår har jag för mig, som jag bara föll pladask för, här hittar du den. Den är lugn och skön!

Hoppas att jag får sova under natten! Och att sonen är frisk imorgon!...vi får se!

Stress 3 december Onsdag


Ja så var det december redan! och jag känner mig otroligt stressad, över massor av saker, precis som alla andra i denna månaden! Jag försöker se bra och ljusa saker i vardagen , men det är svårt!

Jag har haft sone hemma i två dagar nu, han har sovit uselt, och jag är ju ändå hemma så...men imorgon ska han minsan gå! jag har ett möte inbokat vid tio som jag ser fram mot!

Annars har jag sytt gardiner och pysslat lite idag!

Försökt hålla tankarna borta från mitt huvud. Så inte mycket nytt här inte! Blir väl lite tv ikväll, det är ju onsdag! Annars är det ju aldrig något på tv nu för tiden?! eller har jag missat något?! Jag ser ju inte på något alls förutom just Grey´s Anatomy som går ikväll. Finns det något annat bra att se på?! Enlighten me please!