Bussy! 27 December Söndag

Så snabbt drygt 4 månader springer förbi! Har tänkt skriva, har påbörjat det ett flertal gånger, men det blir aldrig klart!
Hela julhelgen har gått, vi firade hemma i år igen, kommer åka ner till svärföräldrarna över nyår precis som förra året.

Så...vad har hänt den senaste tiden då? I augusti jobbade jag massor...inte mycket annat som hände, jo jag har för mig att jag gick siata gången till terapeuten det var ett ganska stort steg, lite läskigt, men det har gått bra faktiskt!

I september hade Yvonne sitt 30 års kalas, det måste ha varit årets kanske deceniets bästa party! Helt underbart! Jag jobbade massor, mer än heltid, och sökte till det nya företaget som skulle ta över de boende som vi redan hade hand om. Det gick bra och jag fick en timanställning och började på det nya den första oktober.
Jag blev intervjuad av en journalist till en bok som psykologförbundet ska ge ut, det var lite småskoj!

I oktober arbetade jag en hel del, och fick veta att en tjej skulle sluta så jag blev tillfrågad om jag var intresserad av tjänsten. Sjölvklart! Efter mycket velande fram och tillbaks av tjejjen som skulle säga upp sig så fick jag tjänsten och började på den i mitten av november.

November...ja Yvonne flyttade till en egen lägenhet, i huset brevid! Precis före det så hade vi sjukstuga här hemma, alla var sjuka, lagom kul! Hela min familj vaccinerade sig mot svininfluensan, satan vad det gjorde ont i armen!!!
Vi flyttade till nya lokaler med jobbet också, så nu får man åka tunnelbana till jobbet igen. Inte för att det är långt men iaf!

December ja...Vi hade tjejmiddag och firade Malin en del i efterskott, trevligt, galet avslut men det var kul!
Luciafirande på dagis var mysigt! Massor av snö kom en dryg vecka före julafton, mycket kul för barnen! Yvonne började jobba på samma jobb som jag, tom samma avdelning! Yay!!

Men julen har i alla fall förflutit lugnt och stilla, både jag och sambon jobbade julafton, mmamma var med barnen och ordnade julmat och pysslade. Vi var båda hemma vid halv tre så vi fick en chans att fira julen ordentligt sedan. Och om man bortser från att sonen kräktes igår så har det inte varit några direkta överaskningar alls.
Mor min ska snart åka hem till sig och jag ska fortsätta ta det lugnare än lugnt. Hoppas ni andra haft en underbar jul!