Shoppat!!! 27 Februari Onsdag


Yay!!! Idag har jag shoppat! Tänk att man blir så glad av det varje gång!
Jag har köpt mig ett par nya jeans och ett antal nya tröjor, tror d blev 7 stycken allt som allt. Dessutom fick dottern ett par nya tunikor som var sååååå söta!!!
Jag har jobbat på som attan dessa dagarna, känns som att det ger lite avkastning!
Dottern har sportlov, men eftersom vi jobbat båda två så har det varit fritids som gällt, men imorgon och på fredag är sambon ledig så dottern ska imorgon få gå på bio och få lite kvalitetstid med sin pappa! det ser hon fram emot!
Imorgon kväll är det "girlsnight!" Jag, Yvonne, Malin och Katri ska hem till Åsa som inte har sin familj hemma utan bara är hemma själv med sin mage! Vi ska äta gott och ha det trevligt!!! Hoppas allt går som det ska!


Ont 21 Februari TorsdagJag har haft ont i magen sedan i tisdags på dagen, kände mig hängig och la mig för natten redan före halv åtta. Sambon krävde att jag tog en temp och visst hade jag feber. Jag tog två ipren och slaggade!
Vaknade morgonen därpå och tog mig till jobbet, dock lite försenat, sambon fick skjutsa mig så det var skönt!
Kunde ju absolut inte vara borta från jobbet denna dag, Yvonne skulle ju pierca sig och jag hade lovat att fota, så jag hade inte många val, kände jag! Dagen gick bra, hade en hel del magkramper men det gick, Yvonne piercade sig och blev jättefiiin!!!

Idag har jag haft mindre ont fast jag har varit helt slut i kroppen! Det blir en tidig kväll!!! Skönt att jobba hemifrån imorgon! Dottern ska ha en kompis som sover över imorgon. Och i helgen blir det kalas! Handlade paket idag!
Klippt!!! 16 Februari Lördag


Dagen jag väntat på i fleeeeeeeeeera veckor var äntligen här!!!
Jag vaknade före 8 i morse och gjorde mig snabbt iordning för att kunna möta Yvonne redan klockan 9 här utanför.
Vi tog en promenix i det trevliga vintriga vädret, kallt men najs!
Sedan vi tog en frukost på McDonalds och snackade lite skit, sedan gick vi till klippoteket och påbörjade förändringen!
Vi satt så vi inte såg varandra, vilket säkert var det bästa, det var lite nervöst att göra en så pass stor förändring, så hade jag suttit och sett Yvonne flina åt mig så hade jag nog fegat ur! (får väl tillägga att utan Yvonne hade jag väl aldrig vågat mig på förändringen i första taget!, Tack för att du bokade tiden åt mig!!! )

Jag var hos frisören ...låt mig se nu...2004 har jag för mig, kan iofs ha varit 03 oxå...Hur som länge sedan är det! Sedan är det mamma som klippt mig efter det, och nu är det mer än 9 månader sedan. Så det var välbehövligt!
Jag njöt verkligen av att bara få sitta och bli ompysslad, någon som pysslar och fixar med mitt hår, händer inte MIG varje dag!!! Att sitta med färgen i håret i en massagestol, med avslappningsmusik var inte heller helt fel!!!
Jag blev färdig ungefär 20 minuter före Yvonne, så det var okay tid att vänta och försöka vänja sig vid att man kände sig annorlunda.
Jag är nöjd med färgen, den känns helt rätt, det är inte svart men mörkbrunt. Hade nog egentligen velat ha det kortare men vi tar det så här så får jag ta mer nästa gång, när jag lägger i slingor också.
Efter frissan tog vi en fika, ruuuuskigt god hallonpaj, vaniljsås, och kaffe!!! Gottigt gottigt!
Jag tog före och efterkort, men jag hade mössa på mig sista biten hem eftersom det var så sabla kallt, så jag försökte så gott det gick att få till håret igen. På det stora hela är jag nöjd iaf!

Tack! Yvonne för en jättetrevlig dag!!!

Ikväll blir det schlager...det är kul! Hoppas det är bättre än förra veckan! Morgondagen vet jag inte vad den innehåller, känns som att det blir en "tråkdag" men man kan ju inte ha kul varje dag!

fram

bak


Slut 15 Februari Fredag


Ja jag är helt slut! Sonen som blev sjuk med feber i tisdags, som försvann redan till på onsdagen, började dagen idag på det trevliga sättet att kräkas ner hela sin pyjamas och även sin mor. Jag tog det säkra före det osäkra och förklarade för min chef att jag inte visste hur mycket jag skulle kunna komma att jobba idag. Så här efteråt kan jag meddela att inte vart det mycket iaf!
Vi sov båda två mellan 12 och 15! antagligen välbehövligt! Sambon kom hem från jobbet vid 20 och mådde inge vidare, så någon skit har vi väl åkt på! Jag mår förhållandevis bra, lite skallebank bara.
Jag har inte tid att vara sjuk, imorgon ska jag till frissan!!! något som jag sett fram emot sedan Yvonne bokade tiden åt oss för typ 10 veckor sedan. Ska bli så otroligt roligt! Spelar nästan ingen roll om jag blir nöjd! bara grejjen att få koma ut och "skämma bort" sig själv räcker! Uppdaterar naturligtvis med före och efterkort imorgon!


Melodifestival! 9 Februari Lördag


uppat 21.12 ja det är ju bara att inse att jag / vi var rätt ensamma om att tycka att Brandurs låt var hyfsad! I nuläget vet jag inte vilken låt som vinner men det är ju eg bara skit så om Christer vinner så blir jag inte förvånad *katastrofalt illa*/uppning


Åh! så e det ju melodifestival!!! Sitter här och kollar bidragen, som inte verkar vara speciellt bra öht! Lustigt nog kunde jag med precision pricka in när sambon såg en snygg tjej på tv...haha det gav hela familjen ett gott skratt! (det var en dansare)
Här hemma ogillar vi starkt låtar som låter som någon annan låt, så om det tar oss mindre än 20 sekunder att komma på vilken annan låt det låter så är låten körd hemma hos oss! Så av den anledningengår Velvet och Michael Michailoff helt bort! Och får man fråga vad Christer Sjögren pysslar med?!?!? OCh vattefak!!! hur tänkte "pling" med den texten?!?!? stort sabla skämt!!! Nä faktum är att Brandur fick min röst! (iofs så röstade inte jag men iaf!)
Nä hoppas sannerligen att de andra delfinalerna blir bättre!!! Vad tyckte ni?


Glad! 8 Februari Fredag


Sitter här i min soffa och pustar ut efter en otroligt trevlig eftermiddag/kväll!
Efter jobbet idag, när jag hämtat sonen på dagis så skulle Malin och Yvonne komma över med sina barn så att vi fick en chans att umgås lite...vi sa att den som först träffar Åsa får bjuda med henne...Jag mötte henne på dagis och Yvonne och Malin träffade Katri i skolan och bjöd med henne. Vi var alltså 5 vuxna och 10 barn som skulle umgås lite. Efter bara en kort stund insåg vi att alla barn var sugna på något gott, det slutade med att Malin och Katri gick iväg och handlade och sedan åt vi allihopa tillsammans och pladdrade lite skit!
Jag ser mycket fram emot tjejmiddagen om tre veckor!!!
Tänk att det alltid är så trevligt med ER tjejjer!!!
Något som var extra kul just idag var ju att Malins lilla skrutta oxå var med idag!!! Verkligen jättekul!!!

skruttan


Wörk... 5 Februari Tisdag


Massor på jobbet just nu!!!
Trött men taggad...vill massor men har inte tid...känns det igen?!

Tack Yvonne för den lilla trippen till Alby! (it made my day!) igår!