Monday glory! 28 Januari Måndag


Fy bubblan!!! Vad jag har mått blä! idag! Men nu på kvällen känns det faktiskt bättre! Jag tror att det kan bero en del på att jag är så sabla trött just nu! Nu har jag i alla fall tagit ett underbart avslappnande bad och kört ansiktsmask och hårinpackning! Underbart skönt! Ska passa på att slappa framför en film med karlsloken här brevid mig oxå! Jag måste sluta att stressa upp mig, måste vila när vila står på schemat! Tid för jobb - tid för vila, så nu har vi lärt oss det! ;-)

Har ni btw sett vad massa kul och uppenbarligen bra butiker som finns på jagvetinte.com/kategori/barnartiklar_barnklader :-)


Kalas! 27 Januari Söndag


Idag var det kalas för Mli superskoj!
Har ingen tid att sitta här, sonen hade däckat! men mina sabla grannar väckte honom nyss genom att hammra lite i , ja nu är det 30 minuter, detta i omgångar!

Slänger inett par bilder iaf!

Är hon söt eller?!Ja jag ser galen ut!


Nattinatt


Snabbt 25 Januari Fredag


Denna jobbvecka måste jag säga har gått otroligt fort! För fort!!! Får jobbalite i helgen oxå tror jag minsan!

Jag har jobbat på massor idag men tillslut kom Malin och Yvonne över på en liten fika, Malin hade bakat en citronkaka som smakade mums! Det var trevligt men tog slut alldeles för fort!
Men, en sak måste jag skriva eftersom jag vart så stolt! Jag fick en jättemyyyyyysig kram av Malins lilla skrutta! Det var en sådan varm och mjuk liten kram så jag vart alldeles kär! (Även om jag alltid han tokälskat det lilla livet!)

När jag skulle hämta dottern i skolan så var det inte bara henne jag skulle hämta, skulle även ta med en tjejkompis som ska sova över här i natt! Tjejjerna har tjatat om det i minst två veckor! Jag hör bara skratt och tjut fråndotterns rum, de har verkligen ruskigt kul!
Något som också är jättekul är att när denna tjejjen är här så är det tydligen inget "problem" att ha en lillebror...sonen får vara med inne i rummet, han får vara med och köra singstar och när tjejjerna leker så är det okay att brorsan kollar på film där inne! Detta tillhör verkligen ovanligheterna!!! Men det är SÅ skönt för mig som slipper höra på sonen som gråter för att han inte får vara med och vara tvungen att springa och hämta honom var tionde minut för att han stör. Helt enkelt NAJS!

Hela helgen är kantad av kalas, imorgon e d kalas för en klasskamrat och på söndag är det Yvonne som har kalas för sin lilla tjejja! Så nu gäller det att ladda batterierna så man orkar med allt partajande!


Röj! 20 Januari Söndag


I fredags var det dags att jobba hemifrån och dags för den stående lunch daten med Malin, lill skruttan var oxå med! Sambon hämtade sonen på vägen hem från jobbet och detta var första gången på evigheter som min son träffade skruttan, mitt kamerabatteri var totalt urladdat letade febrilt efter laddaren , men kunde inte hitta den någonstans!!! KATASTROF!!! Så det vart inga kort på de söta små barnen!!! Illa, menmen...
Hela kvällen letade jag efter den sabla sladden...sambon började oxå leta efter den men ingenstans fanns den..jag började fundera på om jag glömt den nere hos svärföräldrarna, efter mycket vändande på grejjer, letande under saker osv hittade jag den...sent på kvällen iofs men iaf! LYCKA!!!
Lördagen förflöt mycket lugnt! Jätteskönt, hade en del att stå i! Men får man bara göra det i sin takt så är det ändå rätt skönt när det väl är gjort!

Idag hade jag och Malin sedan ngn dag planerat att gå till ett lekland här i närheten, så vid ett träffades vi i centrum och knallade i det trevliga vädret till lekstugan! Här kommer några bilder från idag:

Jag fick naturligtvis även jag åka i kanor och klättra överallt!!!

jag och sonen

Här ser man hur det lyser "galning" i ögonen på sonen

mina barn åker kana

Malin fick även hon klättra upp och röjja!

malin och min son hejjar!

Våra söner

Malins son och min son

dottern e glad men slut

dottern har kul

Kan man bli vackrare? hahahahahaha kan nästan inte sluta skratta!

malin och jag vackraare än någonsin!

Nä nu är det dags att vila upp sig inför morgondagen!


Så trött!!! 17 Januari Torsdag


Måste börja med att säga GRATTIS!!! till lilla "mämmä" som blir stora tjejjen idag! Hoppas hon kryar på sig snabbt så vi får gå på kalas i helgen!!!

Annars är jag fortfarande otroligt trött!!! känns otroligt skönt att det är "lillfredag" idag! (Behöver ju inte åka in till jobbet på fredagarna!) Vi var bara tre som var där idag, men vi tog en god torsdagsfika iaf, bäst att passa på! ;-)
Måste också passa på att tacka Malin för hjälpen igår! Hon var snäll och hjälpte mig ta dottern till simskolan!
Nu blir det en tidig kväll för mig! är som sagt ruuuuuskigt trött!

Jo! Linda! Hoppas du och din man får en underbar resa tillsammans!!!


Work! 15 Januari Tisdag


Det blir inte mycket till uppdatering när det är så mycket på jobbet.
Nu är jag så groteskt jädra trött så d blir inget idag heller!


Office! 10 Januari Torsdag


Yvonne och jag har nytt kontor!här e före kortet!

föreHär kommer efterkorten...efter

efter

min plats

myshörna

ståbordet

skåpet

barnen

Behöver jag säga att vi e såååååååå nöjda!!!


Tröttsamt???...NEJ!!! 7 Januari Måndag


Ja riktigt taggad var man kanske inte för en ny arbetsvecka...hade sovit 5 timmar inatt, och var astrött!!! Kommer till jobbet, jo! vi har ju bytt kontor så idag skulle resterande grejjer ut som inte var våra = alltså allting typ! Vår chef sa för någon vecka sedan att i mitten på januari så köper vi nytt bord osv...jag och Yvonne kom på denbrillianta iden att vi kunde ta oss till ikea imorgon och så om chefen hade tid, alternativt att vi kunde åka dit själva och han kunde hämta oss...chefen sa så här: Jag för över pengar till dig och så shoppar ni imorgon och så budar ni det hit så har vi sakerna på onsdag välj det ni vill ha och tycker passar.

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! som en dröm, haha skicka mig och Yvonne till ikea på betald arbetstid med massa stålar för att shoppa det VI vill ha på vårat kontor!!! hahahahahahahaha, jag kan nästan inte sluta skratta!!!
Detta innebär att vi arbetar hemma i en timma på morgonen, lämnar våra barn på dagis, promenerar till ikea och shoppar hela dagen, för att sedan gå hem och jobba kanske någon timma till....för att sedan åka till jobbet nästa dag och skruva ihop alla möbler!!!
Vi har VÄRLDENS BÄSTA jobb!!! Naturligtvis kommer foton före och efter på vårt nya fiiiiina kontor!


2008 6 Januari Söndag


Detta är årets första inlägg! Jag har inte vant mig vid att det är 2008 än, men det brukar ju komma när man närmar sig sommaren typ...
Jag har varit ändligt less på min lo här på sidan ett bra tag nu, och jag har ingen inspiration till att hitta på någon ny häftig lo! Jag vill egentligen bara bli av med den gamla!
Så detta får duga tillsvidare!

Jag har sedan jag kom hem från svärföräldrar jobbat tre dagar, varav två hemmifrån! så det var inte direkt en tung start på arbetandet, det var skönt!
Snön har ju kommit nu, med besked! Härligt tycker jag! Vi var ut i backen i fredags och attan vad det blåste!!! Vi var ute idag oxå, med Malin och Yvonne och deras stora barn, sonen min var hemma med sin far undertiden. När han sedan gick iväg för att jobba gick vi hem till mig och körde lite singstar och snacka lite skit och dricka lite kaffe!
Jag har nu rensat avloppet i badrummet, fy fan vad onajs!!! men välbehövligt! hoppas jag slipper göra det själv nästa gång, tycker att det är gubbens tur då!!! Nu ska jag passa på att bada sonen före läggdags. Hoppas det finns något kul att se på tv sen oxå!