Så...vad händer?! 31 Januari Lördag


Tiden går och jag ...bloggar ju inte iaf! Nä det får allt bli ändring på detta, jag kommer titta tillbaks på dessa månader och inse att jag inte minns någonting!!! För att min hjärna är en del frånvarande, det är ingen varken hemlighet eller nyhet!

Idag har jag mått lite bättre än de tidigare dagarna, vi har lite förkylningar och sånt skojjigt här hemma som cirkulerar! Peppear peppar så har jag inte haft feber osv...

I tisdags var jag inne i stan och lunchade med Pia! Mycket trevligt, och extremt längesedan! lite drygt två år, kanske till och med tre!!! Får se till att det inte dröjer lika länge tills nästa gång!

Tiden går 26 Januari Måndag


De senaste dagarna har det kännts lite som att dagarna och tiden går och jag sitter snällt och tittar på medans allt annat bara "händer". Inget speciellt utan jag känner mig bara lite som en åskådare. Inte mycket nytt...färgade om håret idag...var upp till Yvonne en sväng på kvällen, ska på en efterlängtad lunch date imorgon, ska bli otroligt kul att komma ut lite!

Idag är en rätt så bra dag faktiskt! Jag känner att humöret är, ja kanske inte i topp, men uppe iaf!

Nu ska jag måla naglarna och se en gammal film!

Hoppas ni alla mår bra!

Sömn...och skoj 20 Januari Tisdag


Jo! Sömn är så otroligt viktigt för att jag ska må bra, i lördags somnade jag vid 5 tiden! I söndags vid 2. Behövs väl inget geni för att gissa hur jag då mått under helgen?!

Bion i lördags var mycket trevlig! Vi kom fram till att det var minst 8 år sedan vi var på bio bara vi två! Annars har man varit med andra och kikat, visserligen utan barn och så men det är längesedan vi var själva på bio, så det var trevligt!

Tisdag idag, vart tar tiden vägen? Jag var rätt inne på att det minsan var måndag idag, och klockan var väl minst ett idag innan jag insåg faktum...tisdag!

Imorgon har jag läkarsamtal att "se fram emot"!

Idag har jag varit duktig och "gett Yvonne det hon vill ha" det krävdes en del för det, men det var kul i slutänden!

Ja nä hjärna min har semester så jag slutar nu, det är bäst så! Hoppas jag får sova en sjuhelskottas massa inatt!

Frammåt! 16 Januari Fredag


Ja det går väl frammåt! Jag har tagit det väldigt piano de senaste dagarna, eller jag har gjort saker som får mig att må bra för stunden tagit små promenader, spelat gura (eller jag försöker iaf!) jag ser på en hel del gamla filmer och tvserier, träffar vänner och snabbfikar, pratar en massa i telefon också, tur att det är "gratis".
Jag hade ett möte i onsdags som var underbart, precis som vanligt! Kännde mig genast på bättre humör och allt i livet kändes lite lättare, och hoppet kom fram igen! Fantastiskt egentligen! Så lite gör så mycket.
Imorgon ska jag och karlsloken gå på bio, det var åratal sedan! Så det ska minsan bli kul, hoppas jag!

2009 10 Januari Lördag


Nytt år! Herregud!

Jag har tänkt och påbörjat att skriva här jag vet inte hur många gånger de senaste tio dagarna...men jag har inget att skriva känns det som! Eller jag har väl det vanliga att skriva om antar jag, men jag har inte ens haft lust till det.
Antar att om jag bara skriver så kanske det lossnar!? Idag är mamma här och lagar mat åt oss, och jag har skrattat i tvättstugan! (jo jag tvättade oxå!)

Sedan jag skrev sist har vi firat nyår nere hos svärföräldrarna, lungt firande, men mycket trevligt! Vi fick en sjuhelskottas massa snö dagen före vi skulle åka hem, barnen och vi var ute hela lördagen och åkte pulka och tog promenader i det underbara vädret! Trots all snö gick resan hem bra! Vi plockade upp katterna som hade haft det jättebra hos min mor hela veckan! På måndagen var jag hos läkaren igen, det gick bra, hon var trevlig, men "min" läkare ska jag träffa när hon är åter från semestern. Skola och dagis började inte förens i torsdags så då var det äntligen dags för mig att kunna andas lite! Helt underbart! Jag satt i fotöljen varvat med att ligga i soffan hela dagen med två katter sovandes på mig. Otroligt skönt! Snön kom ju hit till stan också tillslut, tråkigt nog har den ju töat bort nästan helt idag!

Vi har sett en hel del filmen också den senaste tiden, ingen som var särskillt bra dock! Min sambo däremot satt och skrattade åt filmen Kangaroo Jack häromdagen! vad ska man säga, katastrof! Tror jag tappade all respekt hahahahahaha

Nu är klockan alldeles för mycket, måste sova oxå!