Tiden går 12 Januari Tisdag

Ja tiden går verkligen! Och jag hänger inte riktigt med måste jag erkänna! Snön ligger fortfarande som ett vitt täcke här och verkar inte alls vara på väg bort!
Trots det vackra vintervädret så är jag inte på topp! Det har hänt en del sedan jag skrev sist, inget jag orkar gå in på här, men det håller mig vaken en del under nätterna och jag har ångest ett antal gånger om dagen. Det kommer bli bra så småningom, det blir det ju alltid!
Magsjuka har vi varit nästan hela bunten men även detta börjar ge sig.

2010 1 Januari Fredag

Nytt år!!!

Vi får la se hur mycket uppdateringar som kommer ske 2010, kanske blir färre än färrst (inte ett riktigt ord, jag vet!) men man vet aldrig, kan ju hända att jag en dag får ett fantastiskt sug efter att verkligen uppa och dela med mig av allt till alla. Ja då kan jag ju inte ha lagt ner dessa år jag lagt här, för att återgå till vanliga pappers dagböcker...nejnej, även om iden av pappersböcker i olika former och färger är lockande! Ääääälskar sånt!

Nyår är nu avverkat, lugnaste nyåret på otroligt många år, om inte någonsin! Åt gott och smällde lite raketer, rätt "fjuttiga" raketer men det var kul iaf!

Jag har inget egentligt nyårslöfte, ska hjälpa dottern hålla sitt - hon får inte äta godis på ett år, inte heller bullar, kakor, läsk osv...så detta gäller mig oxå nu framöver, hon vill ju inte vara ensam om detta. :)
Annars är väl löftet att bara vara jag och vara glad och nöjd med det...eller också kör vi stenhårt på förändring?!...jag får fnula lite på det tror jag! Om ett år får vi se vad det blev...:D