Regn/sol 21 Juli Tisdag


Herre gud, det går en dag och jag minns inte vad vi gjorde igår!
Idag har vi iaf varit ute och spelat golf! Det var definitivt inte igår! men kul var det! Jag, sambon, sonen, sambons bror äldsta son och en av tvillingarna var med.
Vi hade inte så mycket tid på oss, så vi han bara 4 hål! Vi hade tur med vädret, det var varmt, men blåsigt när vi spelade, och regnet kom precis när vi var redo att åka hem.
Väl hemma packade vi ner allt vi behövde för att åka iväg till en sjö där vi skulle grilla. Nu åkte vi hela familjen.
När vi kom fram och skulle tända grillarna så kom regnet igen...men det slutade efter ett tag och blev så där varmt och soligt, så alla barnen hoppade i vattnet, min son är helt galen i att bada! Som en liten fisk!
Lagom till att korvarna var färdiggrillade kom regnet igen...suck! Men trevligt var det iaf!
Slänger in ett par bilder, men jag har ju så dålig rutin på detta med fotograferande nu, så batteriet dog ju efter bara ett par bilder!!! Bättring får det bli!

Söndag 19 Juli Söndag


Söndag idag, det känns verkligen! Idag är en sådan där riktigt seeeg söndag!
Igår var "alla" här, vi grillade och hade det trevligt, jag skrattade så jag inte fick luft vid ett tillfälle, fruktansvärt roligt var det!
Dottern var överlycklig över att kusinerna kommit ner nu oxå!
Svärfar har byggt en typ ...friggebod, som precis nu är färdig med våningsäng och annan inredning. Dottern ville hemskt gärna sova där och när tvillingarna inte ville så blev hon så glad när det visade sig att deras storebror ville istället! Det har gått utmärkt och de ska minsan sova där en natt till.

Jag lade sonen vid halv tolv och sedan var jag vaken till minst halv tre iaf! Vid ett tillfälle var jag ut med svärmor och letade efter sambon, då höll vi på att bli ihjälkörda av en bil! Jag är helt seriös!
Vi stod på fotbollsplanen (grus) och kikade efter honom, helt plötsligt dyker det upp en röd volvo som gasar som fan och kör rakt mot oss! Ena nanosekunden hajjar man inte ett dugg och nästa så inser jag att jag måste fan springa in i buskarna och det höga gräset , annars kommer de köra på mig!
De gasar och sladdar runt som galningar och jag ser att svärmor tänkt som jag och vi springer båda mot gräset. Bilen fortsätter att gasa och snurra, och plötsligt sticker den iväg, jag tror att den kanske kommer köra upp ovanför oss och komma ner den vägen så jag springer tvärs över fotbollsplanen för att gömma mig i det höga gräset på den sidan! hel jävla galet! som taget ur en film!
Bilen kom inte tillbaka iaf! Vi gick hem rätt fort och rätt höga på adrenalin!
Folk är fan inte kloka!

Suck! 18 Juli Lördag

Ja inte var det igår inte!
Jobbar gör jag, rätt mycket t.o.m!
Den 27 juni var jag iväg med Linda och käkade middag på brostugan, precis som gamla tider! Trevligt!

Fredagen före var jag på grillfest med gamla jobbet, det var jättekul! Saknar människorna masor, jobbet...not so much.

Har haft fullt hus under en längre tid, men det har varit trevligt det med!
Nu har vi äntligen kommit iväg på semester. Vi åkte direkt efter jag slutat jobbet igår. Vi var väl framme hos svärföräldrarna vid halv tio. Idag regnar och åskar det! Jag har ont i huvudet och känner mig lagonm kry! Men jag gissar att det går över tills imorgon! Sambons bror kommer ner med sina tre barn idag och den andra brodern kommer över ed sin familj ikväll och vi ska grilla.