Saknad och Älskad! 30 juni Fredag


Idag var det begravning för min far, det är lite drygt en månad sedan han gick bort och saknaden är så klart mycket stor! Det var en fin begravning i kärlekens tecken.

Min son håller på att lära sig krypa/hasa eller vad det nu e han gör!

Buuuus 26 juni Måndag


Måndag morgon...lalala...ja fy vad slut vi e allihopa här hemma! Inte riktigt så att man e van vid att vara uppe till efter tolv flera dagar i rad. Så mamma framfö datorn, helt inne i sin värld och med en pappa som sitter och spelar gura så kan man ju passa på att utforska pappas pärm med alla viktiga papper!ingenting märker de förens nästan alla papper ligger utströdda över golvet!
Annars var det vägning idag...förväntade mig ett litet + i allafall, efter denna vecka som innehaft 3!!! besök på Mc D! och sedan var det ju midsommar!...men icke sa nicke vågen visade -0,1, vilket egentligen inte är något alls... men minus är minus!

Midsommar! 23 juni Fredag


Underbart att komm iväg, träffa trevliga människor, som kan en innan och utan! ÄLSKAR ER! Bägge barnen röjde tills de somnade av utmattning, men festen forsatte!

Min son blir nog trädgårdsmästare eller nått! Han sitter helt nöjd ipå gräsmattan och plockar med strån och kottar i minst en halvtime utan att säga ett ljud!SÖTNOSAR! 22 juni Torsdag


Så söta, och MINA!Gårdsfest! 21 juni Onsdag


Gårdfest på dagis! detta var dagens stora händelse! Barnen sjöng och var glada, föräldrarna knäppte kort och log trots att ungarna sjöng i kanon fast det inte var meningen. Det började naturligtvis regna mitt i alltihop men alla var glada och tog lotter och väntade på dragningen så att man kunde gå hem ngn gång! Picnicken intogs under tak, på barnvagns parkeringen. Det var lite mysigt men väldigt skönt att komma hem.
Sonen ville gärna ligga och leka med allt på picnick duken men efter det att han ätit melon så fastnade allt på händerna! Mamma tyckte det var jättekul!

Dåligt med inspiration...redan 18 juni Söndag


Inte mycket som hände idag , har lyckats komma ihåg att det är efit idag, så d har jag pysslat med. Blä osv...Pusskalas 16 juni Fredag


Promenerade och mötte en kompis för att äta lunch på stans godaste salladsbar! Vi började med att ta en underbar latte och mysa lite med ungarna som var med (våra respektive gudsöner!) Salladen med kräftstjärtar slank ner otroligt fort medans barnen sov!Sedan var de ju tvungna att agera modeller i alla möjliga sammanhang men här får ni se ett kort där de pussas, sötisarna!
Trött 15 juni Torsdag


Trött och sliten idag! Dottern på dagis så jag å lillkillen tog en slappa dag! På kvällen kom herr ågren på besök å jag kände mig tvungen att ta en promenad, sagt å gjort kvällspromenad i dryga timmen och sedan var herr ågren borta! underbar natur!SOL!!! & bad 12 juni Måndag


Eftersom det varit kanonväder nu hela helgen så känndes det trist att dottern skulle gå på dagis nu bara för att det var måndag, så hon fick vara ledig och så hade vi picnic på stora stranden! Jag satt i skuggan nästan hela tiden men brände mig i alla fall! Barnen hade det jätte skönt men man var ju helt slut efteråt!
Jag beslöt mig för att inte gå och väga mig idag, får vänta en vecka med den dommen!
Första doppet! 11 juni Söndag


Varmt även idag! På eftermiddagen så gick vi ner till den lilla stranden här och dottern tog årets första dopp!Kalaskul! 10 juni Lördag


Kalas idag hos dotterns favvo kille! Varmt å så ute! Riktigt najs! Vi var å handlade före partajet i kurvan, hittade ju massor jag skulle kunna köpa men d vart bara pressenter till födelsedagsbarnet. Själv har jag inte nått att ta på mig men d får gå ändå! Satt ute efter ett tag för det var så otroligt varmt ute och ännu varmare inne i lokalen där vi var! Men i skuggan var det kanonmysigt så där satt jag och hade det så gott så.