Plugg 30 Juni Lördag


Idag vaknade jag 50 minuter före alla andra här hemma!, kanonskönt! satt i lugn och ro och drack mitt morgonkaffe och surfade runt. Sedan vaknade en efter en till liv här hemma.
Jag pluggade och gjorde klart mitt praktiskaprov till denna kursen, hoppas det vart bra!
Sedan drog hela familjen till ikea, för att handla ett nytt bord till sonens matstol (vi glömde det andra hos min moster!)
Vi köpte lite godis oxå när vi var iväg, annars vart inte mycket gjort!
Sonen har charmerande nog inte sovit på hela dagen och är i skrivandets stund fortfarande vaken. Klockan närmar sig halv elva! (jo han tog en powernap i kanske tio minuter tidigare idag...)Nu hoppas jag att han istället sover hela natten och vaknar på ett strålande humör imorgon!Fynd 29 Juni Fredag


Idag vaknade vi av att sambons jobbmobil ringde redan vid sju!!! inte uppskattat av mig och sonen!
Men iaf...jag pluggade på förmiddagen och vid 13 tiden kom Yvonne och hämtade oss för att vi skulle gå till Malin och låta barnen leka medans vi drack kaffe, som vanligt!
På vägen dit så hittade vi en gammal dockbarnvagn i ett dike, den tog vi med oss, de små barnen lekte med den de större lekte själva och vi "vuxna" drack kaffe och snackade skit!Barnen röjjde men tillslut fick vi gå hem igen, jag behövde ju plugga mer!
Sonen slagade ett tag och jag pluggade, mannen lagade mat och när lillkillen vaknade så käkadevi, sen körde jag svintorengöring på vagnen så den vart lite bättre, den är fin, och efter lite justeringar så är den inte riktigt lika skev heller...fnular på att klä om den...

Påkvällen drog Yvonne med mig och sonen på en minipromenad till centrum så jag kunde köpa massor av najs frukt!
Nu ska glos på tv...bajbajOmgjort 28 Juni Torsdag


Lusigt nog så var jag tydligen inte ensam om att vara less på det gamla...Linda har oxå gjortom inne hos sig!
Malin har skaffa sig en blogg hon, så nu kan man följa hennes vardag med!
Idag har Malin varit här med sina barn, hon hade med sig Yvonnes son oxå. Barnen har lekt ute nästan hela tiden medans jag och Malin sörplat kaffe. Trevligt var det i alla fall. Senare kom Yvonne och skulle ta en kaffe och hämta sonen sin. Så det har varit mycket umgås idag! Det var ett tag sedan sist! najs

Jag har en sabla skallebank nu och skaallt slagga till, uppar med lite bilder imorgon!Bubbla! 26 Juni Tisdag


Vaknade av att Linda ringde och väcke oss, det gjorde inget alls, klockan var redan halv elva! Jag har varit som i en bubbla idag! Snorig och trött och orkeslös!
Den kraftansträngningen som vi gjordeidag var att knalla upp till centrum och handla... och det var inte en trevlig promenix! Sonen skrek nästan hela vägen! Fruktansvärt trött! Han däckade så snart vi kom hem igen!
Har pratat en del i telefonen idag så min hals mår si så där! Hoppas barnen somnar tidigt idag...klockan har redan slagit nio så det är kanske att glömma iofs!
Nä! nu ska jag slö surfa lite...

glömmde en bild igår på sonen slänger in den idag istället.Midsommarrapport! 25 Juni Måndag


Ja vi kom inte iväg så tidigt som vi hade tänkt i fredags! Bägge barnen somnade inte förens vid 2 tiden natten mot fredag! Vi gick upp 8 och kom ifrån stan vid halv 11!
Var framme hos min moster vid halv 2. Vi fikade en sväng och åkte sedan till min kusin...där var det PARTY! Mina kusinbarn hade sina kompisar där och det var röj som gällde (de är 18 och 21 år...) God mat och trevliga människor, hög musik och massa skrålande , fast positivt!
Sonen hade ju bara sovit i 6 timmar natten till midsommarafton och bara en ynka timme i bilen till moster...så han däckade vid 18 snåret och sov i två timmar. Det behövdes! Så här såg han ut mycket under dagen!Under denna tiden satt jag på altanen och som tur var hade kussen spännt upp en presenning som tak så jag slapp bli sjöblöt! Detta var min utsikt!Jag satt inte i sjön alls, fick ut kaffe och massor av glass och jordgubbar och titt som tätt kom det någon ut för att snacka en stund, ge mig en filt...osv. Partyt höll på fram till småtimmarna. Vi började ringa taxi 20 i tolv, men d var inte lätt! Vid halv 3! kom en taxi, men den var för liten...inte den vi beställt! Så vi fick vänta tio minuter till så vi alla kunde få plats!

Vi sov till tolv på midsommardagen! Hela dagen gick i ett mycket lungt tempo, vi var ut när det var uppehåll och plockade smultron och tog promenix i skogen. Vi åkte iväg en sväng också och tittade på en miniatyr kanal, där barnen kunde plaska.Lade oss rätt tidigt, men sonen hade problem att somna redan vid 22 så det tog ett bra tag innan han somnade.

Jag trodde att vi skulle åka hem ganska tidigt på söndagen...jag hade fel. Det visade sig att min andra kusin med familj skulle komma över och vi skulle alla äta ihop före avresa. Barnen röjjde! Dottern lärde sig att stå på huvudet!Vi åkte vid 17 tiden och var hemma vid 20. Under bilresan kännde jag av ont i halsen...och idag när jag vaknade var det knappast bättre! Men det är ju ändå inget större problem...det går säkert över snart!
Trött är jag i alla fall, och denna dagen har bara tagits som den kom...sonen är på väg in i rätt rutiner igen, det ska bli skönt!
Avslutar med ett kort jag tog i lördags, tyckte det var lite kul.

Betygsdags 21 Juni Torsdag


Vaknade ganska tidigt idag! Av telefonen...sövde om sonen men gick upp själv! Jag fick sitta med mitt kaffe och slösurfa lite i en dryg timme innan resten av familjen kom upp. Det har tvättats och grejjats idag, sonen har varit kanontrött idag, och mest gosat med sin mor.
Annars har jag haft två betygssamtal idag! Fick G i bägge kurserna! Så jag är nöjd!
Det är i alla fall packat och klart till imorgon, då vi åker ner till min schläkt...ska bli najs! Så ha en riktigt trevlig midsommar! Det planerar jag att ha!Vilken sovmorgon! 20 Juni Onsdag


Jag vaknade inte förens halv tolv idag!!! Jag minns inte ens när jag sov så länge sist utan att vara sjuk!
Efter uppstigning så ringde jag Malin...som sig bör! (en tradition som startade för mer än två år sedan!)
Vi fick låna Malins son ett tag idag. Barnen lekte och jag passade på att städa! Vi piskade mattor, damsög och våttorkade...sen avslutade jag med att hänga tvätten på balkongen för första gången i år
Vi har ju ingen sol på våran balkong sedan vi flyttade, så det går ju inte riktigt lika fort att torka kläder längre!

Annars har jag postat min uppsägning idag! Känns inte kul men jag hade ju iget val!
Ikväll måste det bli ändring på våra rutiner, det är inte funkis att snarka vid 1-2 tiden för att sedan vakna vid 11-12......nä! ändring får det bli!Sovmornar, promenader och ny dator! 19 Juni Tisdag


Ja nu när sambon har ledigt denna veckan så passar vi verkligen på att ta sovmornar och sena kvä:llar!!!
När vi masat oss upp idag så tog vi en promenad i det ganska bra vädret! Vi hittade lite olika sorters djur! Som sonen tyckte var kanonroliga!

Dottern har varit iväg en sväng och lekt med en klasskompis, som åter igen beter sig märkligt?! (hon ringer och ber dotternkomma över och sedan när de lekt en liten stund så ringer hon upp en annan kompis och ber att få komma dit och leka istället?!, så min dotter kommer hem... trevligt sätt eller hur?!) och jag har mest försökt få vår nya bärbara dator att fungera som jag vill!
Ska göra lite nytta nu istället!träff,kalas och studier! 17 Juni Söndag


Helgen har varit späckad!
Ställde klockan så jag skulle komma upp på lördagsmorgonen och gick då upp strax efter åtta.
Jag väckte karln och sa att nu får han ta och gå upp så han hör när sonen vaknar. Så gick jag iväg på scrapträff! Yvonne hade bokat lokalen här på gatan så det var inte långt att ta sig!
Vi vart 5 stycken, lite färre än förra gången. Trevligt var det, jag gjorde klart 2 lo´s och började på en tredje, men den vart inte klar. Jag var hem vid ett tiden för att käka lunch och kolla hur det gick för sambon som inte mådde vidare värst bra! Det gick rätt bra, men efter maten intagits så tog jag med mig båda barnen ner till träffen. Dottern fich scrappa, sonen röjde mest, jag fick inget gjort! Jo haha jag fick sonen att somna tillslut, dock sov han bara i 40 minuter så jag gick hem med honom istället. Sambon fick honom att somna om, och jag återgick till min träff! Vid halv sju tyckte jag att mitt dåliga samvete gjorde sig alldeles för mycket påminnt! Så då gick jag hem...för att plugga, eller ja...jag var ju tvungen att göra färdigt mitt omprov! När klockan var närmare elva så stöp jag i säng!
Här nedan ser ni mina alster från lördagen...tycker inte riktigt att det är dags att skaffa en scrapblogg än...

Idag har jag fortsatt fixa med omprovet, det är klart nu! Har mailat det till läraren...så nu är det bara att vänta!
Har en insändningsuppgift som jag ska trixa med nu oxå, har precis laddat hem programmet!
Annars har vi varit och shoppat pressent till killen som hade kalas idag! Så klockan ett var det kalasdags! Gott och trevligt som vanligt!!!
eftersom det behagade regna idag till skillnad från de andra dagarna som varit nyligen så fick barnen vara inne under hela kalaset! Det röjjdes!!! Mest tilll cara mia!
Jag är helt slut! hoppas denna insändningsuppgift inte är för svår!!! Så jag blir klar snabbt, menar jag!!!

(JO! korten jag tog på träffen i lördags vart ruggigt kassa, så jag gör alla!!! en tjänst och lägger inte ut dem!)ooops 15 Juni Fredag


Ja men hoppla vad ofta jag uppdaterar *rodnar*
Jag har verkligen inte haft tid ork eller lust...
Första sommarlovsveckan är ju nu till ända, vad har vi gjort?...vi har umgåtts med vänner, varit barnvakt faktiskt oxå, även om man kanske inte kan kalla det för det när man knappt ser barnet i fråga?!
Igår och idag har sambon varit hemma och varit sjuk...jag bokade en tid hos läkaren åt honom idag, för jag hade fått nog! Men det är bara ett virus, så inget att göra åt det! *suck*
Jag har varit med dottern hon tandsköterskan idag, det gick galant!!! Är så stolt över min dotter!!!

Jag har egentligen inte tid alls att hålla på med allt jag gör utöver att plugga för tillfället!!! Jag har en ig-prövning(lite irriterande är det, jag missade ett betygssamtal pga magsjuka, och det skulle bara vara en teknikalitet, sa de.Jag skulle bara ha samtalet vid ett senare tillfälle, men nu visade det sig att jag måste göra om hela det praktiska provet!!! Inte så svårt som jag trodde/minndes, men en massa pillerjobb...som tar tid!) och dessutom har jag en insändningsuppgift i den nya kursen, som jag fortfarande inte har börjat med! får se hur det går!
Det hade inte ens varit så stressande om det inte var för att jag har två grejjer inplanerade i helgen som tar tid och så...men det är roliga grejjer så jag vill inte skippa dem!
gäller bara att jobba satan!!!
Jo! kan någon tala om för mig vad min son pysslar med på kortet nedan?! ser ut som om han hytter åt någon

Mycket 9 Juni Lördag


Ja det har varit mycket de senaste dagarna!
I torsdags var det skolavsluting på kvällen! Jag och Malin spenderade förmiddagen med att ränna runt efter kakor och gräddtårta som vi skulle ha efter avslutningen! Vi var först i klassrummet och sedan på skolgården en liten stund, sedan gick vi hem till våran gård för att äta gräddtårta med jordgubbar! *SMASKENS!*Sedan i går, fredag så tog vi det ganska piano, var iväg på eftermiddagen och kollade om Malins gubbe kunde fixa min mammas dörr på jobbet som de har förstört vid inbrottet...det kan han!*kanon!!!*
Sedan var det hem och äta mat och sedan begav jag mig och mina barn till Malins gård för att låta barnen leka och jag skulle smaka lite lamm!

Idag har hela min familj varit hemma hos Linda, det var på tiden! och där har barnen röjt för fullt! 30 grader i skuggan ungefär! barnen har sprungit i vattnet nästan oavbrutet! Ja de stora vill säga de små tog det lite lugnare.Tackar massor för en kanontrevlig dag! Det gör vi om snart tycker vi här!
Nu är vi helt slut här och ska väl sova tror jag...Sverige!!!...sverige fosterland!...la,la,la... 6 Juni Onsdag


PIIINSAMT att Sveriges nationaldag ska behöva vara lika med rasism och annat skiiit! Fan kan man inte bara fira att sverige är sverige (om nu detta är något att fira?! ja en del är ju värt det iaf!) utan att säga att det är fel att vara allt annat?!
ILLA tycker jag i alla fall!

Underbart väder, som jag sett ytterst lite av...har pluggat och suttit med ett avslutande projekt till skolan idag...ÄNTLIGEN färdig med det, skönt!
Så nu kan jag äntligen ta tag i nästa kurs, som började för över en vecka sedan...

Jag har även hunnit tavnjuta en underbar latte hemma hos Yvonne vi och Malin scrappade en canvas till fröknarna som de ska få imorgon, på skolavslutningen...Sommaren... 5 Juni Tisdag


Sommaren har kommit nu!!! Underbart väder och det riktigt låter och luktar sommar!
Vi tog det lugnt på lördagen...och på söndagen hade dottern två kalas att gå på, ett på fritids där mamman slapp vara med, det andra var hos en vän så det gick både mamman och hennes två barn på! Pappan fick stanna hemma och ha lite egentid!
Igår började den sista skolveckan för dottern och i höst börjar skolan på alvar! Dottern kommer vara ledig hela sommaren så nu har vi 10 veckor på oss att rå om varandra riktigt mycket!

Underbart!!! väder som dykt upp nu också! sonen och jag har varit ute en del idag, nu ligger han dock och sover så att vi kan vara ute med kiddsen efter hämtning! Måste köpa solskydd till barnen, den gamla håller på att ta slut! Mina barn är rätt bleka i pigmentet så man får passa dem extra noga! Hoppas i alla fall att värmen håller i sig och att vi får kanon väder på skolavslutningsdagen, vi ska ju ha avslutning klockan 17!!! något nytt påfund!!! och dessutom på en torsdag! (gissar att rektorn har egna barn och vill gå på deras avslutning eller nått!!!) men vem vet det kanske är bra?!Tänder ett ljus! 1 Juni Fredag


Ja jag tänder ett ljus för en mycket liten tjej som idag har lämnat oss!

Att detta skulle hända ytterligare någon i min närhet är överdjävligt! Mina tankar är nästan hela tiden hos lillans föräldrar!

Ta hand om varandra! UPPSKATTA DET NI HAR!!!

Allt annat är idag helt oviktigt!