Midsommar 21 juni Lördag


Börjar med att säga GRATTIS!!! till Tareq som fyller år idag!!! Hoppas att han har en underbar födelsedag trots att vi inte kan fira honom!

Igår var det midsommarafton, mamma var ut och vi åt gott och hade det rätt så trevligt!

Jag slutar aldrig förvånas över vuxna människor som bara tänker på sig själva! Fick ett samtal från en kompis som hade haft lite tråkigheter under kvällen! Vill inte gå in på det här men vill ändå minnas det och när det var! Sedan finns det ju vissa som aldrig lär sig på något konstigt sätt! Tappar man all tilltro till en människa vad gör man då?! Finns det hopp om den människan då?! Hoppas kan man ju alltid, undrar när hoppet försvinner?! Det kanske det aldrig gör?! Om inte allt vore så tragiskt så skulle jag skratta! Men att dra på smilbanden känns väldigt långt borta! Jag vill se förändring...NU!

Och inte ett kort taget denna midsommar!


Trött 17 juni TisdagJag är så trött nu om dagarna, kan det bero på att jag sitter uppe alldeles försent på kvällarna/nätterna på msn?!?....Nä! det tror jag inte!:-)
Jag blev lite osäker på om jag kunde lägga ut några kort från fredagen, fick vissa indikationer på att det kanske inte skulle gillas...jag gör det iaf!

Först ut ett ruskigt misslyckat kort men jag gillar d ändå!:-)

Söta Tina med ett chips.

Yvonne och jag vinkar till våra stora barn som står i fönstret och hojtar till oss!

Vi satt som sagt bakom mitt hus och hade bara laggt ut ett par filtar som vi satt på, väldigt spartanskt men ack så perfekt!

I övrigt har helgen inte inneburit någon större ansträngningar. Har bara varit och det satt inte fel!

Härligt! 14 juni Lördag


Sitter här och klockan börjar närma sig ett nytt datum så det gäller att snabba på!
Idaghar jag tagit det riktigt piano!, det blev lite sent igår! Yvonne, jag och TIna hade "vinpicnic" bakom mitt hus! Dock utan vin, men med andra goda alkoholhaltiga saker. Händer ju ta mig f-n aldrig att man dricker nu för tiden, men det var trevligt i alla fall! Vi hade ju verkligen tur med vädret också! Tacka Gud för att det inte var idag vi skulle ha picnic!!! Det blev lite kallt dock på slutet men men, najs var det hursom, att komma ifrån en stund trots att det var nära hem (vilket var skönt när vi väl gav upp).


Det var ju faktiskt fredagen den 13 igår, jag tror inte på skrock osv, snarare på att det blir vad man gör det till! För mig visade det sig vara en lyckodag!

Iaf så hade vi morgonmöte på jobbet och just denna dag skulle chefen vara med, det var lite frågeteckane om schemat som skulle rätas ut.
Precis före så frågade chefen mig om jag fortfarande var intresserad av att jobba i höst? Jag sa att ja jo det är jag men kanske inte så länge till (har bara anställning fram till 27/6, måste ju hitta annat annars lixom, kan ju inte vänta på dem i en evighet!!!)
Hon sa iaf att ja vad bra, jag ska höra lite med...blablabla. Jag flikade snabbt in att jag ävenkan tänka mig att arbeta som resurs om det finns behov av det.(Jag vet att det knappt finns plats för fler där så jag tänkte att d e bäst att säga detockså!)
Efter någon timme kommer chefen och vill prata med mig en stund, vi går in på hennes kontor och hon säger att "...jag har tänkt över vad du sa och jag tar gärna ditt erbjudande om att jobba som resurs...jag har hört med dina kollegor och alla tycker att det är en jättebra ide!...alla här på huset är så nöjda med dig och jag trivs jättebra med dig och vi tycker alla att du verkligen gör ett jättebra jobb!"
OJ! det var många superlativ på en gång! Självklart var dte kanonkul att höra! Så nu har jag jobb i alla fall fram tills nästa sommar! Känns ju fantastiskt bra!!!
Så nu kan jag ha min semester och bara koppla av och njuta av sommaren!
Jag är verkligen jätteglad!!! Jag kommer kunna fortsätta cykla till jobbet, jag trivs kanon medmina arbetskollegor, det tråkiga är att jag kommer byta kollegor, men å andra sidan kommer jag arbeta i samma klass som Katri! så det känns okay. :-)
Nä nu är det inte många minuter kvar av denna dagen, så jag slänger mig i sängen nu, jag gör en uppning imorgon med bilder från vår "vinpicnic"

Skolavslutning 12 juni Torsdag


Idag var det dags för skolavslutnitng för dottern! Min mamma kom ut redan igår för att kunna vara med i skolan på morgonen så vi åt och drack gott igårkväll och sedan satt jag på msn fram till alldeles för sent, så idag har jag varit kalastrött!!!

Skolavslutningen började kvart i 9 och var slut halv 11 barnen var duktiga och sjöng vackert! Mamman var lite stressad eftersom hon skulle till jobbet direkt efter. Min son somnade medans alla klasser skulle sjunga på skolgården så pappan fick gå hem med honom medans vi andra var i klassrummet.

Yvonnes son och min dotter! På det stället där vi tar kort i början å slutet på varje termin.

Nä ruskigt trött, nattinatt!

Mycket 9 juni Måndag


I fredags var vi hem till mamma som flyttade i onsdags! Jag blev glatt överraskad över att lägenheten var så fin som den var! Det negativa är att de som bodde där innan inte har gjort någonting ordentligt. Allt är typ fuskat med a la stilen "det man inte ser direkt spelar ingen roll". Asirriterande!!! Men jag högg i och hjälpte mamma massor, känndes riktigt bra efteråt! Och helt slut var jag oxå, det var ju så sabla varmt!!! Sambon tog barnen och gick iväg till parken som ligger precis bredvid, där hade de nationaldagsfirande, med barnteater och sång och musik, så det var trevligt. Eftersom de var iväg i drygt tre timmar så fick mamma och jag en massa gjort och en massa sagt! Kvalitativ tid det!
Sambon jobbade hela helgen och i lördags umgicks jag lite med Yvonne och hennes barn, hade tvättstugan och så. Igår vaknade dottern med en kruppliknande hosta och var hes som jag vet inte vad! Det är ändå drygt tre år sedan hon hade krupp senast. Sonen är fortfarande snorig och hostig, det vetefaderallan om det någonsin kommer ge med sig?! Skulle ha varit barnvakt åt Katris barn men så blev det ju inte nu då.
Dagen spenderades otroligt lungt!!! Inte ofta vi bara är här hemma, inte på detta viset iaf! Jätteskönt!!! Sedan avrundade jag dagen med att hjälpa Yvonne att fixa kort till henne och hennes företag. Kalaskul! Men det var svettigt! Otroligt vad kvavt och fuktigt det var igårkväll!!! Men det var riktigt najs att komma ut en stund, och då inte i den värsta hettan och bara fota och ha kul. Blev inte helt nöjd, men hoppas att vi kan komma ifrån en stund idag och fortsätta fota.

Så! detvar ett axplock av bilderna från igår! Det är kul att fota!!!

Idag är båda barnen hemma eftersom de inte är helt krya. Men de är på bättringsvägen, så imorgon är nog allt som vanligt igen!

Varmt! 5 juni Torsdag


Varmt har det varit nu i början av juni! Underbart! I söndags var vi och hjälpte mamma med lite före flytten som gick igår! Efter det var vi på barnkalas inne i stan, kalaset började halv fem och mina barn hade inte ätit speciellt mycket under dagen och inte sovit middag, så med tanke på det så gick allt kalasbra! Jag å andra sidan satt och gäspade munnen ur led typ! Något så otroligt trött!!! I måndags kännde jag mig inte alls kry, så jag tog min första sjukdag på jag vet inte när! Men när dottern gick till skolan så hittade vi en fågel som tydligen inte mådde så bra. Jag gjorde mitt bästa för att det slulle bli bättre, tittade efter bon osv men icke, på eftermiddagen var den död. Jag är inte ens lite bra på fåglar så jag försökte få tag på Linda men det strulade med mms så jag sa att jag lägger en bild här så får jag veta vad det är för fågel!

Jag har hjälpt Yvonne med lite grejs i veckan oxå och idag är det skolavslutning på mitt jobb, (dottern har inte förens om en vecka.) Så nu ska jag rusa iväg och säga hejdå till ett lass barn!