Höst? 21 Juni Söndag


Nä bra väder har det ju inte varit de senaste veckorna! Skolavslutning var det den 9:e. Dåligt väder var det då med! Den veckan jobbade jag inte något alls, men annars har det varit desto mer! Jag har jobbat de senaste sex dagarna och är ledig imorgon! Ska bli så skönt!
Ja som sagt jag har jobbat hela midsommarhelgen, men jag var hemma till 14 på midsommarafton så när gästerna kom vid 15 så hade jag hunnit landa lite iaf! Vi hade ett kanontrevlig midsommarfirande vi hade min mamma här och sambons bror med nya flickvännen, Yvonne och hela hennes familj var också här! Jättetrevligt! Regnade gjorde det men vi satt ju inne så det spelade ingen roll, det var iofs uppehåll medans grabbarna grillade!

Annars har det väl inte varit så mycket...jag har som sagt jobbat och det går förvånansvärt bra, det känns kul att jobba och det är ju som ni alla vet rätt viktigt!

Nu ska jag snart ut på promenad, så bilder slänger jag in en annan dag!


Värme! 1 Juni Måndag


Underbart varmt och härligt de senaste dagarna!
Svärföräldrarna kom upp i fredags och åkte hem idag tidigt, fast då var jag redan på jobbet, de ringde in mig redan igår, så det var ju kanon!
Vi har firat fyra födelsedagar och morsdag! Grillat och varit ute större delen av dagarna!
Livet lunkar på...och det känns...tro det eller ej...bra! det ni!
Jag är liksom "glad i mig själv" låter kanske lite konstigt, men så är det!