Grattis!!! 26 Maj TisdagGrattis säger vi till min sambo som fyller år idag!

Jag är på väg att lägga mig, ska upp tidigt imorgon för att joina dottern och hennes klass på skansen! Det blir kul!

I övrigt bloggar jag om viktiga saker här

Kul!!! 17 Maj SöndagTiden går så otroligt fort när man har roligt! Igår var jag med Yvonne när hon skule fotografera en möhippa i nacka. Det var roligare än väntat, läs mer om det i Yvonnes blog!
Vi träffade Chrissan, Suzan, Ting, Anna och så klart Joanna(den blivande bruden!) och även fler tjejer som jag inte tror bloggar?! (rätta mig om jag har fel!)
Kul att få komma ut och skratta, skönt med ny miljö! skönt med nya härliga människor!
Vi var hemma vid ja jag vet inte vad klockan var, men Malena hade precis börjat sjunga så det han jag se iaf, inte för att det var så viktigt men iaf! Att jag haft norges bidrag på hjärnan sedan i torsdags förklarades ju av att den gick å vann! (Tydligen inte bara min hjärna den fastnat på!)

Mamma tog barnen igår medans jag var iväg, och hon är kvar idag oxå, hon kanske stannar tills imorgon med.
Jag ska försöka ta mig ut till pappas grav imorgon och ordna lite med blommor, på onsdag är det tre år sedan han gick bort. Tiden går väldigt fort! Och senaste dagarna har det kännts väldigt påtagligt att just den dagen kommer närmare!

Hade tänkt slänga in kort från igår, men inser att tiden inte räcker, inte med en så här långsam dator iaf! Men imorgon blir det bildbomb!...eller nått.

15 Maj FredagJa igår jobbade jag, var på rehab i frösundavik, det var en trevlig upplevelse faktiskt. Trevlig personal, trevliga patienter, underbar arbetsmiljö! Jobbar gärna där igen!
Det var lite tricky att ta sig dit bara, fick åka hemifrån 05,36 och det var lagom kul! Men men, när jag kom hem igen vid halv fyra var jag skapligt slut!

Idag tog vi det rätt lugnt på förmiddagen lite städ och plock bara, och så ringde de från det andra jobbet jag väntat på, så nu har jag ett jobb över sommaren iaf, hon skulle höra av sig till mig i nästa vecka så vi kunde ordna med intro och så. Det var ju kul!
Sedan på eftermiddagen gick jag med Yvonne till kurvan, vi kilade även in och hälsade på Tina. Det var väl min dag i stort.

Internet och telefon har legat nere en massa idag oxå!, det ligger faktiskt nere i skrivande stund, får se när det går att ladda upp det...comhem fungerar verkligen inte alls just nu, de har något arbete de grejjar med mellan 8-17 på vardagar, men nu är klockan fan inte mellan 8-17!!! Det har legat nere i omgångar, i flera timmar åt gången hela veckan! Jag är sååååå less på detta, helt oacceptabelt! När dte var som värst så låg det nere (alltså tv, internet och telefon!)från 16-nästa dag klockan 13, värdelöst!

Väntan 13 Maj Onsdag


Ja jag väntar, hela tiden tycker jag hehe ja det är väl kanske det man gör! I alla fall så har jag väntat på att internet, telefon och tv ska fungera i flera omgångar i flera dagar!
Men nu fungerar det iaf! Jag väntar på att höra från ett jobb, här i närheten...hoppas de hör av sig snart!
Sedan väntar jag på ytterligare ett jobb, som jag i princip redan har, men det är bemanning, så därav väntandet!
Jag väntar på att jag ska dra iväg till stan idag, det ska bli skönt med lite miljöombyte!
Jag väntar på pengar från a-kassan! (herregud vad man får vänta på dem!)
Jag väntar på att de ska komma och högtrycksspola köksavloppen ngn gång idag!
Ja jag väntar helt enkelt! väntar på...förändring, för jag orkar inte gå omkring och bara vänta!!! Det är boooooring!

Jag har ytterligare ett skansenbesök inplanerat, med dotterns klass, ska bli kul! Men det är först om några veckor. Nä nu ska jag inte sitta här och vänta längre! Nu ska jag göra något istället...haha...ooooooorka!!!

<uppar> Nu är det betydligt senare på dagen och lite av väntandet är över :-)
Köksavloppet är fixat, bemanningen hörde av sig och imorgon blir det jobba av för första gången på evigheter! Jag har varit i stan, det var najs! Juste väder var det oxå! Riktigt najs i tanto med lurre.

Jag väntar fortfarande på stålar! och jag väntar på att ett jobb ska höra av sig, har de inte gjort det imorgon så mailar eller ringer jag!
Jag har avvaktat att höra av mig till en vän eftersom det har varit lite svårt med en del små detaljer, men nu har vi löst det så vi ska ses i nästa vecka, t.o.m kanske två gånger, en gång med och en gång utan barn.
Så nu är det iaf inte lika mycket väntan...och det är ju alltid skönt! </uppning>

Ny vecka! 11 Maj Måndag


Idag vaknade jag och så kändes det som att jag blivit överkörd av ...ja världen eller livet eller vad man nu vill kalla det! Har sovit nästan inget i natt och bla bla bla...

Snart ska jag gå iväg på fiolkosert som dottern spelar på, det håller på rätt länge, men hoppas jag är hemma till nio så att det inte blir allt för jobbigt imorgon!

Nä detta var mest ett fyllnadsinlägg, så att om jag inte kommer ihåg att uppa om konserten minns det lite iaf!

Bilder 9 Maj Lördag


Insåg att det inte har blivit av att jag visat några bilder här på evigheter! Kan iofs bero på att jag tagit extremt lite kort den senaste tiden! Jag menar...jag har inte laddat kamerabatteriet sedan i nyår! Nu! i maj behöver det laddas igen! DET säger väl allt! Jag tänkte iaf visa några bilder, men inser att jag typ inte har några att visa, så skäms på mig!

Dottern fyllde iaf nio år i onsdags, men hon hade kalas eller middag rättare sagt för sina kompisar igår. Hon sa att det var det bästa kalaset någonsin, så det var ju bra! Massor av fina pressenter och kidsen verkade verkligen ha jättekul! Idag hade en annan av kompisarna kalas, så hon var iväg på middag idag och med sig hem hade hon bästisen, som ska sova här.

I onsdags var jag med sonen och hela hans dagisgrupp på skansen, det var kanontrevligt, men jag var helt slut efteråt! Finns en del kidds som stör i gruppen, men sen finns ju massor av barn som jag bara tokdiggar! riktigt mysiga barn! Det var kul att få vara med en dag i alla fall och särskilt på skansen!

Var ju hos psykologen i torsdags, det var najs, men nu ska vi ta ett uppehåll på en vecka, får se hur det går! Och "jobbcoachmöte" var det oxå, fast det gav inte så mycket. Sen hände det stora grejjer! :-) För mig iaf! Berättar mer om det i framtiden, när det är mer aktuellt typ! Utvecklingssamtal på dagis var det oxå, men där var det inte mycket nytt, inget faktiskt, allt är kanon! Vi är jättenöjda och personalen hade bara lovord, så allt är kalas!

Ja det var en vanlig torsdag som blev så mycket mer än jag någonsin kunde anat från början, kul sånt!

Idag har vi tagit det piano! Bara dottern som sagt som varit iväg, fast iofs före det var Åsa här med sina barn! Det var evigheter sedan, blir ju så när de flyttat! Men det var trevligt att snacka ikapp lite! Mamma var ut oxå, så jag fick fixa med hennes mobil, nu funkar allt igen!

Ja jag slänger in två bilder från skansen då, bara föratt!

Nu ska avnjutas film med familjen!

Vågade! 7 Maj Torsdag


Idag har jag gjort något som var lite läskigt! Som jag väntat i månader på att göra, men nu när det är gjort så känns det så! bra! Tack!

Redan Maj! 4 Maj Måndag


Känns om at tiden bara springer iväg, springer ifrån mig. Jag hinner inte med någonting, allra minst mig sjäv! Jag har satt mig själv på "hold" den senaste tiden, och idag brakar allt igen, jag är så trött, känns som jag drunknar! jag kan inte andas typ. Härligt...NOT!

Vi har i alla fall haft en trevlig långhelg! Helgen började ju i stort sett redan i torsdags, vi körde en grillning bakom huset tillsammans med Katri och Yvonne med deras familjer, lite senare joinade Linda med barn och karl oss. Sedan var vi ner till brasan för att efter det gå hem till mig och sjunga lite och ha det trevligt! Riktigt najs! :D

Även på fredagen blev det grillning, underbart väder!!! I lördags var mamma ute hos oss, jag spenderade större delen av dagen dock med att springa i tvättstugan och städa! Men även det har sin charm! På söndagen kom Malin och fikade efter att mamma åkt hem, najs.
Så helgen har varit behaglig verkligen!

Idag har jag haft tvättstugan och mått riktigt dåligt, som sagt! Yvonne har gjort allt för att jag ska må bättre, tack! för det! Efter hjälp från lite oväntat håll så kändes det bättre och sämmre på en gång, lite svårt det där! Men några avsnitt av Grey´s och lite skum lakrits! :-D så var jag nästintill "lycklig" hahahaha så Tack igen Y!

Jag märker hur otroligt mycket musik gör för mig när jag mår ja precis hur som...jag mer eller mindre "bor" på youtube! Jag hittar verkligen ALLT jag vill hitta och lite till!