Mmmmm 27 Mars Fredag


Ja nä vem försöker jag lura?! haha det blir inte oftare än så här!
Ja vi hade tjejkväll med bio för en vecka sedan, filmen var inte alls vad jag trodde att den skulle vara, men ändå ok, jag hade inte några förväntningar på den alls så...

Annars gjorde jag inte mycket under helgen mer än att må riktigt dåligt! Jag hade Katri över på lördagen och hennes äldsta sov här till söndagen. På söndagen kom Malin över en kort stund och fikade. Senare på kvällen var jag riktigt nere på botten, ringde Katri för att komma ur tankarna, men hon la på luren i örat på mig och traskade över!?! till mig för att se vad hon kunde göra, till saken hör att hon hade en date...som hon tog med sig :-D. Tur att han är trevlig och förstående haha.
Men det var ändå lite svårt att prata, barnen var överallt, så jag sa att jag kunde komma över på måndagen ist. Sagt och gjort, måndagskvällen spenderades hos Katri med en del vin, det var najs, och väääääldigt längesedan!

Sonen har varit lite småsnorig och absolut inte på topp så han var hemma i början av veckan. Men sedan har det varit fullt röj! Jag har sprungit på möten och grejjer och Yvonne utmanade mig lite och jag trodde aldrig jag skulle behöva oroa mig för att svara på utmaningen, men det behövde jag visst, så visst fine! Men min psykolog skulle gilla det! haha får berätta för henne om det nästa gång!

De senaste dagarnna har iaf varit bättre, men inte helt bra...Hoppas och tror att nästa vecka blir bra mycket bättre! Och är det något jag ska göra i helgen så är det att vila! :-P

Tio dagar sedan sist! 19 Mars Torsdag


Jepp, tiden går fort, jag som tänkte att jag minsan skulle uppa oftare...mmm blir visst inte så iaf!
Det värsta med det är ju som jag sagt otaliga gånger förr att jag inte minns något!!! Inser ju nu när jag sitter här att...minnet är skapligt borta! Och minns jag inte nu vad jag gjorde för en vecka sedan, så lär jag ju inte göra det om en månad heller!

Katten har återhämtat sig kalasbra! Och jag mådde också bra under förra veckan, mina möten gick bra och under helgen var både min mamma och dotterns bästa kompis här och tittade på melodifestivalen och sov över, vi hade jättetrevligt! Jag är grymmt nöjd med vinnaren och tvåan!

Denna veckan har jag promenerat! Ja jag har verkligen promenerat, över 9 timmars promenad på fyra dagar! galet, men jag hoppas det ger avkastning! Hoppade ju på Yvonnes 2på2, så vi får se om det går bättre än förra gången jag hoppade på det, hehe. Men jag promenerar inte enbart i viktminskningssyfte! jag vill verkligen få upp konditionen och sen är det bra för mig inte bara på ett fysiskt plan! Det gör under för välbefinnandet!
I övrigt har det varit en lugn vecka, en del perioder som inte varit någe vidare! men på det stora hela en bra vecka så här långt! Imorgon ska jag på bio och käka middag med tjejjerna, ska bli riiiiiiiktigt najs!

Måndag 9 Mars Måndag


/uppar
Ja samtalet gick fint inget nyttt där inte, inga överraskningar på något plan!
Katten hämtades och mår oaky, verkar det som iaf, svårt med djur!

Tänkte på det som Yvonne skrev i en kommentar, att jag måste skriva om bra dagar oxå, eftersom man bör fokusera på dem! så...helgen...har varit rätt bra faktiskt! fredagen också! Fredagen bjöd på promenad, vi gick våran "gamla väg" kul!, men halt som ojojoj, sedan hade jag en otroligt glad dag, med massor av skratt med sambon!
Min mamma var ute hos oss i helgen, sov här två nätter, trevligt hade vi det, god mat, melodifestival och riktigt bra samtal! Jag har inte velat prata med min mamma om hur jag har mått den senaste tiden, vet ju att det inte är kul när ens barn mår dåligt! Men nu har vi pratat en hel del och eftersom jag var på en hyfsat bra plats så orkade jag dela med mig av en del av det som är jobbigt, fast jag ser hur ont det gör i henne. Så på det hela taget var det tre, vid jämförelse, riktigt bra dagar! Det ska jag inte glömma!

uppar/

Jepp en riktig måndag, ny vecka och massor att göra! As we speak är min hankatt iväg hos veterinären och mister ssin manlighet... barnen är iväg där de ska vara under dagen och jag ska snart iväg på en morgonpromenad! Senare idag är det dags för utvecklingssamtal för dottern, det ska bli spännande, känns iofs inte som att det kommer vara något oväntat man får reda på.

I magen maler herr ågren...hela tiden, jag försöker igga honom, men han ger sig fan inte!

Tänkte uppa lite senare idag så att jag minns vad som sagts vid samtalet, samt annat som skett under dagen!

Orka! 5 Mars Torsdag


Ja det vete sjutton om jag orkar med mig själv egentligen, det gör jag nog inte just nu, men...I´ll get there!

Idag var en dag som triggat ångest och stress sedan många dagar tillbaka! Inte av någon konkret och reel anledning utan mest bara pga hjärnspöken osv...som sagt är jag lätt less på mig själv...

Jag avbokade aldrig terapin, men ringde och meddelade att jag skulle bli riktigt sen, tänkte att jag kanske kan få lite telefonterapi om jag har tur efter mitt af besök. Jag gick på mitt möte på af och det gick otroligt smidigt, jättetrevlig handläggare! Efter det ringde jag min psykolog och fast det bara var 15 minuter kvar av min terapitid så tyckte hon att jag skulle komma dit, så jag studsade (jepp, ibland när det lättar så studsar jag! ;-)) dit, vi drog över en del så jag fick iaf 30 minuter där, känns kanon!

Hem, åt lunch åkte till Yvonne som var på jobbet, och så promenerade vi hem, precis som förr, underbart väder som gav energi! Så just idag, just nu så känns det som att jag kanske kommer kunna sova! :-)

Down igen... 4 Mars Onsdag


Känns lite trist att uppa när man bara känner att allt är blaj! Men även det ska väl kommas ihåg? Jag måste skippa min terapi imorgon...suck! Eftersom jag lyckats boka in möte på af precis samma tid, och eftersom det inte gick så bra att boka om det mötet så får jag avboka min terapi...kommer nog inte vara så lyckat!
Nä knappast med tanke på hur jäkla uruselt jag har mått de senaste dagarna!, Jag tackar typ högre makter för att somliga orkar med att lyssna på mig när jag bara sitter och gråter och min värld rämnar!
Jag är så arg samtidigt! så arg för jag orkar inte må så här, ta mig f-n inte en enda dag till!!! Jag är så trött!!! Jag sover ju inget, eftersom jag bara känner denna inre stress! Om jag har tur så sover jag tre timmar ungefär på en natt. På morgonen känner jag mig fullständigt död!
Jag har iaf tagit mig ut på långpromenader med Yvonne de senaste dagarna så ut har jag kommit iaf! nä nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas på att jag kan sova...