5 Februari-05
Så nu kunde jag inte hålla mig längre, tror inte att jag är gravid men chansen finns ju!!! Men det är ju typ 4 dagar kvar till BIM. Men jag har i alla fall tagit ett ministriptest, som är lite oklart, minst sagt. Jag ser ju två streck, men det e ju inte starkt!, jag har fotat det och lagt ut det på Babyboom(internet) men det syns inget på fotot, och folk tycker att det är neg...mitt problem är att Magnus, som f.ö INTE vet var strecket ska sitta, ser det!?!?!?!?! Så det är väl bara att vänta på att BIM dagen kommer och talar sitt klara språk! Men hoppet är ju inte ute än!


6 Februari-05 v.4+2
Jaha, så var tvivlens tid över!!! Jag är GRAVID!!! Det var inga tvivel alls, eftersom jag tog ett digitalt clearblue test! Det var spännande att vänta på svaret, och när jag väl fått det så gick jag och gluttade på det titt som tätt under den timmen som svaret finns kvar!


22 februari-05 Tisdag v.6+4
Är som synes i v.7 nu och har vetat om graviditeten i 2veckor och 2 dagar nu! Känns som det är längre faktiskt, samtidigt som jag tycker att tiden kryper fram samtidigt som jag ibland "glömmer" att jag faktiskt ÄR gravid nu! Jag har bra lite ont i brösten och ibland mår jag pyttelite illa om jag inte har ätit tillräckligt fort på morgonen. Men annars så känner jag väl inte av graviditeten så mycket. Vi har berättat för typ alla, det är en del på mitt jobb som inte vet, majoriteten faktiskt, men i övrigt så vet våra föräldrar och släkt och vänner. Agnes vet!!! och hon blev glad men efterssom vi berättade det så tidigt så var vi ju även tvugna att berätta att det kanske inte går bra, och att det kan bli mf/ma. Inte riktigt så sa vi men hon greppade läget. Jag har redan gått upp som jag tror två-två och ett halvt kilo. Men jag ser det som en seger i alla fall för jag har ju faktiskt lyckats med att sluta snusa. Det tog mig några dagar men efter 6 dagar var jag snus fri!!!

23 februari-05 Onsdag v.6+5
Jag började ju dokumentera här igår! Känns bra att komma igång med det. Jag är ju fortfarande orolig för att detta inte ska gå vägen men jag kan ju inte gå och tänka så hela tiden! Eller hur! Jag undrar var mina anteckningar från min förra Graviditet är! Magnus ska få leta fram dem på den gamla datorn! Humörsvängningarna är det värsta just nu, illamåendet har inte tagit fart än. Men vilket jävla humör!!! Alla utom jag har varit sjuka här sedan i söndags, hög feber och hosta, Agnes fick krupphosta först som nu mer övergått till ordentlig "skräll"hosta. Jag har i alla fall varit vaken mycket på nätterna sedan i söndags och jag är helt jävla slut! Har kännt mig varm, eller "hotflashig" under stor del av dagen.

25 februari-05 Fredag v.7+0
E något så djävulskt trött idag! Agnes har väck mig flertalet gånger och sparkat på mig överallt! Igår var det dags att göra slag i sak! Mina brallor passar ju inte längre! Jag har ju svullnat ngt otroligt! tycker jag alltså. jag har 2 st byxor jag får på mig, ett par stretchjeans som e säkert 3 år gamla och när man knäpper upp dem så väller magen ut, så det e inte så skönt att "trycka in" den i dem! Sen har jag ett par svarta tygbrallor som jag har kunnat ha fram tills nu, men vilka jäkla märken jag får på maggen!!! Man ser alla sömmar, knappar...allt, INTE snyggt! Så det var bara att köpa mammakläder/byxor i v.6+6!!! HERREGUD!!! Jaja skönt var det i alla fall!!!

28 februari-05 Måndag v.7+3
Jaha, så har man inte varit på jobbet på över två veckor!, och ytterligare en vecka ska jag vara hemma, Agnes e fortfarande sjuk och har hög feber upp mot 39,3. Det hade hon i alla fall när jag tog tempen förut vid typ 12 tiden. Så det vart Ipren vid halv ett.(detta dokumenteras för att jag inte ska glömma när hon ska ha nästa gång!) Graviditeten känner jag inte av alls tycker jag förutom att jag blir hemskt illamående när jag blir hungrig. Det är inte trevligt. Vi försöker komma på namn oxå...och än så länge har vi bara ett tjej namn : ALVA. Men Agnes diggar INTE det. Men det är i allafall istort sett redan spikat från min och Magnus sida. Pojknamn e desto svårare, nu e det liksom så att alla namn jag gillar tycker inte Magnus om alls!

4 mars-05 Fredag v.8+0
jaha, så var man i vecka nio!, den värsta tiden!!!

10 mars-05 Torsdag v.8+6
Igår var jag på inskrivning! Det gick knoners! Barnmorskan var hur trevlig som helst!
Vikt: 64kg
Blt: 120/80
B-glucose: 5,1
Ska till läkaren den 21/3. Jag är otroligt trött bara annars är allt bra!

28 mars-05 Måndag v.11+3
Idag är det annandag påsk, jag har jobbat och Magnus har varit hemma med Agnes. Farmor och farfar åkte hem idag. Agnes vart jätte ledsen Magen mår bra, tror jag, den ger sig inte så mycket till känna för tillfället och man hinner glömma flera gånger att man har en minibus i magen. Har fortfarande inte fått någon tid för daterings UL:et. Men den 26 maj ska jag på det riktade UL:et på HS kl:13.00!!! Var hos läkaren för exakt en vecka sedan (21/3) och pratade lite det var då det bestämmdes att jag även skulle göra det riktade UL:et. Hon gjorde en gyn undersökning oxå och tog cellprov, det känndes inte ens! Det var väl allt för tillfället, och det känns för övrigt mycket skönt att snart vara över v.12!!!, då är ju en del av riskerna eliminerade i alla fall!!!

7 april-05 Torsdag v.12+6
Jag har fått tid för UL nu! Jag ringde min BM i tisdags och hon skulle skicka en remiss till HS oxå och på onsdagen efter jobbet låg tiden på golvet när jag kom hem! Så den 12 maj!!! ska jag få se minibus äntligen!!! Magen mår bra, har köpt ett par nya mammabyxor, svarta, jag kan inte ha mina jobbyxor längre!

16 April-05 Lördag v.14+1
En ssk på jobbet lyssnade med tratt på maggen i torsdags(v.13+6) men hörde ingenting, hon kunde inte heller känna livmodern utanpå magen. Jag vart lite nojjig och ringde min BM men hon var på semester tills om 2 veckor så jag fick tillslut tag på en annan BM i skärholmen som försäkrade mig om att det inte var så konstigt men att jag kunde komma på öppnamottagningen om en vecka eller så och kolla hjärtljuden där med deras dopetone. Vi får se hur jag gör! Nästa helg jobbar jag och det känns redan lite tungt! men veckorna går ju i alla fall! Jag har ont i halsen och mår allmänt skit! Magnus likaså, Agnes verkar ha klarat sig än så länge! Trött är jag och mår väl egentligen inte illa men är jag riktigt hungrig så mår jag nog lite illa i allafall. Ont som attans i bäckenet har jag, och har fått en tid hos sjukgymnastern den 28/4

21 april-05 Torsdag v.14+6
Jag har haft VAB idag, Agnes fick krupp igår Imorgon ska jag försöka komma iväg till MVC för att be dem kolla hjärtljuden efterssom Eva på mitt jobb inte kunde det med tratten och inte heller kunde känna livmodern. Jag får alltså ta med mig Agnes på detta och om det inte längre finns någon bus där så kommer Agnes bli jätteledsen ju! Och jag med naturligtvis, därför känns det lite jobbigt att ha henne med.
Jag är väl egentligen inte nervös för att det INTE ska vara ngn där men visst tvivlar man emellanåt! Det känns ju inte! Inte mår jag illa, inte känner jag några rörelser, inte går det fort frammåt! Inte har jag sett den än! Det hade jag faktiskt med Agnes! Henne såg jag i v.9-10 typ med UL. Hoppas att allt e bra i alla fall!

22 april-05 Fredag v.15+0
Nu har jag och Agnes varit hos BM i skärholmen på öppna mottagningen! Hon kände livmodern och jag fick höra hjärtljuden som låg på 152 i frekvens!!! Det kändes bra, jag vart nästan rörd! kanske för att spänningen släppte, jag har ju nojjat mig lite i alla fall. Men det känns så skumt! att jag är gravid! att jag har en bebis i magen, helt ogreppbart!
Fattar faktiskt ingenting!
men... JAG ÄR!!! GRAVID!!!!!!!

26 april-05 Tisdag v.15+4

Idag har jag namnsdag! GRATTIS!!! (till mig) Magen är ju nu så stor att folk reagerar när de ser den, de frågar hur det går och så vidare. Det känns kul! Vi köpte en ny tv idag, whidescreen 32". känns kanske som att det var mycket pengar att lägga på en tv, eftersom jag precis tagit mina sparade "vagnpengar" för att betala kvarskatten! Allt känns okay med minibus i magen men det stramar och drar en hel del i ljumskarna, och jag känner av att jag har börjat svullna, speciellt om benen så jag har köpt stödstrumpor! GUD SÅ SKÖNT!!! Annars inget nytt!

27 april-05 Onsdag v.15+5

Agnes har kommit på att om det blir en pojke så kan han heta Noah! Det tycker jag oxå mer och mer för varje dag! Kanon namn faktiskt passar mig perfekt! Tänkte bara tillägga det för jag glömde det igår! Idag har det spännt mycket över magen precis som att jag redan skulle få sammandragningar!? vid ansträngning.3 maj-05 tisdag v.16+4
Idag satt jag på t-banan och drömde mig bort och missade att gå av på min hållplats så jag fick åka en extra vilket innebär slutstationen, ropsten. Där gick jag av och slängde min kaffemugg och gick åter på t-banan för att invänta avgång, då började det buffla i magen på mig! Jag satt alldeles still och tänkte att det kan ju vara magen bara och inte minibus!, men efter en liten stund så var jag ändå helt övertygad! jag hade kännt de första sparkarna! och det höll på i säkert 5 minuter eller så! Det var naturligtvis jättemysigt! Så sen har jag gått på moln hela dagen!

9 maj-05 Måndag v.17+3
Jaha! känns konstigt att vara i den veckan där jag ska göra ultraljud! Det är bara 3 dagar kvar och nu börjar nojjorna komma! Tänk om minibus inte e frisk eller inte har det bra inne i magen! Jag måste ju tro att allt e bra, och att det går fint frammåt! Annars kommer ju bus definitivt inte att må bra! Men det ska bli jättespännande! E så jä**a nyfiken på vem/vad för filur som bor i magen! E det en hon eller en han?! Vet ju att Agnes vill att det e en tjej, men jag har kommit fram till att det verkligen INTE spelar någon roll. Om jag får en lika fin unge som Agnes igen så e jag så jävla lyckligt lottad! Minibus sparkar lite då och då och gör sig påmind, det är sällan jag glömmer att jag e gravid nu mer, men det e inte så längesedan som det kunde gå långa stunder då graviditeten INTE var i mitt sinne. Allt går ju så otroligt fort denna gången! Jag kan inte fatta att jag snart gått halva vägen! REDAN!!! Helt fantastiskt!

11 Maj-05 Onsdag v.17+5
Jag kan inte fatta att det är imorgon som vi ska på UL!!! Jag har gått och väntat så länge på detta så nu börjar vi komma så nära att det känns som ett antiklimax! Vad finns det mer att se fram emot typ?! Jag vet att det låter jätte knäppt men så känns det! Minibus har inte gett sig till känna så mycket idag, men jag tänker dricka kaffe och cocacola innan UL, så h*n e vaken! Känns som att det finns lite fler namn att välja mellan nu oxå!,
TJEJNAMN:Alva, Alice, Jennie
KILLNAMN: Noah, Max, Erik
Det e ju i alla fall fler än när vi bara hade Alva! :)

16 Maj-05 Måndag v.18+5
Helt sjukt!!! Nu när jag skriver att jag är i v.18+5!!! Fatta vad fort allt har gått i alla fall! UL var vi på i torsdags! Minibus mår bra och verkar frisk! Jag började gråta redan innan hon satte "givaren" på magen, var så otroligt nervös för att allt inte skulle vara bra! Men det var det!!! Jag glömde helt bort att fråga om könet, så vi ska kolla det om 10 dagar när vi ska på det riktade UL:et. Huvudsaken är i alla fall att minibus e frisk!!! Och så SÖT!!! Jag vart flyttad från 13/10 till 11/10, vilket var helt oväntat! jag trodde att jag skulle bli flyttad åt andra hållet typ till 18-19/10 men tji fick jag! Glad e jag i alla fall!
Magnus har oxå kännt minibus sparka nu, i fredags så var h*n i sitt esse vad det gäller livlighet! Hela dagen typ!

25 maj-05 Onsdag v.20+0
Helt otroligt! Halva graviditeten har passerat! om lika lång tid är jag tvåbarns mamma! Imorgon ska vi på det riktade ultraljudet, spännande och lite nervöst oxå! Jag ska jobba innan men magnus jobbar inte förens 16.00 så han får hämta mig på jobbet och så åker vi tillsammans till HS för UL. Jag hoppas att jag får reda på vad det e för filur där inne, e det en hon eller en han?! Ett av världens mysterier!

26maj-05 Torsdag v.20+1
Nu är Ul avklarat! Allt såg bra ut med minibus! Läkaren var riktigt noga med att kolla allt + att det var en AT-läkare där oxå som fick undervisning. Dr. Ek frågade om vi visste könet? Jag sa att det vet vi inte men vi vill hemskt gärna veta, men jag vill gärna gissa innan han säger något, det fanns INGA tvivel om vad det var för kön! Minibus är en ... KILLE!!! Vi ska få en GRABB!!!

1 Juni-05 Onsdag v.21+0
Har precis kommit hem från VC där jag var idag pga att jag inte orkar jobba heltid längre! Jag vart sjukskriven 50% from idag tom 19/6 efterssom jag ska till MVC läkaren den 20/6. Jag var även hos BM igår och allt var bra,
Blt: 120/80
Vikt: 69,6kg!!! BLÄ!!!
Vi lyssnade oxå på hjärtljuden; 150 i frekvens ungefär. Magen var helt "deformerad" typ när jag tittade till på den han låg typ bara på höger sida väldigt nära huden. Såg jättekul ut! Minns att det var så med Agnes oxå men har för mig att det var senare i graviditeten. Men allt är i alla fall bra!


22 juni-05 Onsdag v.24+0
Jaha! Det var definitivt ett bra tag sedan!!! Tre!!! veckor sedan! Otroligt! Låt oss se... vad har hänt sen sist?! Jag har varit ruggigt förkyld! Det var inte kul! Tiilslut, efter typ 5 dagar så gav jag upp och gick till läkaren för att få en sjukskrivning i en vecka så jag kunde bli bra. Det var inga problem. Sen har det fina sommarvädret kommit! Kanon skönt! Jag har ätit lunch med Linda flera dagar och brännt mig i solen
Sen var jag hos läkaren på mvc i måndags för att se om hon kunde förlänga min 50% sjukskrivning?! Det var inte heller några problem, så nu jobbar jag 50% fram till HP träder i kraft (om den inte gör det så sjukskriver hon mig 100% sa hon, helt utan att jag behövde be om det ) Det var väl det som har hänt! JO!!! förresten!!!
LINDA E GRAVID!!! (testade + idag med CB-digital)

Ons 29 jun 29 juni-05 onsdag v.25+0
vet inte vad jag ska skriva, en av mina bästa vänner förlorade sin son idag, i magen i vecka 36. Jag ska till MVC imorgon.

Tors 30 jun 30 juni-05 torsdag v.25+1
Jag känner mig fortfarande helt tom efter gårdagen. ~M~ är på förlossningen nu. Hon ska ringa när barnet har kommit. Jag var hos BM idag, min ordinarie var på semester så jag träffade Annika istället. Det vart en hel del prat om ~M~ och en hel del tårar. Men vi kollade mina värden oxå och det såg ut så här:
Blt: 110/80
Vikt: tog ingen
Hb: 119
B-glucose: 4,3mmol/l (hade inte ätit innan)
SF: 24
Hjärtljud: 135slag/m
Så allt var bra!

5 juli-05 Tisdag v.25+5
Idag var ~A~´s begravning, det var fint, känns bra att ha varit där och sagt adjö. Imorgon åker vi till Karlskrona! Jag mår okay! Jag känner av sammandragningarna mer nu, speciellt när jag går på ojämt underlag eller sitter i bilen och det guppar mycket. Jag tror att jag kände minibus hicka för första ggn idag! men inte som med Agnes, för hon låg ju med huvudet ner så det var lättare på ngt sätt. detta kändes mer på vänster sida brevid naveln typ. Kul i alla fall.


7 juli-05 Torsdag v.26+1
Jaha! Kvar i stockholm är vi ju i alla fall! Bilen har pajjat! på motorvägen i 30 graders värme! Vi satt där i typ 2 timmar inan Ali kom och "räddade" oss! Bärgningskostnaden gick på 1200kr och nu är klockan åtta på morgonen och Magnus är på väg till södertälje och ska där hyra en bil så att vi kan ta oss till Karlskrona idag istället! Känns så jävla trist! Agnes bröt naturligtvis ihop ett antal gånger! hon har ju sett fram emot detta så länge nu! Men idag ska det bära iväg i alla fall!!! Hoppas jag, man vet ju aldrig, men Magnus e som sagt i södertälje om typ 40 minuter och ska hitta bilfirman och komma hem! så vi drar väl närmare 10 här ifrån! Minibus tar väl detta bäst antar jag även om mina hormoner fått mig totalt ur balans de senaste dagarna! Har varit otroligt labil och så det senaste dagarna.

3 Augusti-05 Onsdag v.30+0
Känns helt sjukt, fatta att det är 10 veckor kvar nu av denna graviditet! Jag var hos BM den 27juli och då såg det ut som följer:
Vikt: 73,4kg
Blt: 110/80
B-glucose: 3,8mmol/l
Hb: 126
SF: 28-28,5cm
Hjärtljud: 148slag/minut
Vi försökte kolla hur minibus låg men han är ju fortfarande rörlig och ligger lite hur som hellst men just när BM kollade så låg han i säte och hade huvudet under vänster revbensbåge typ. Magnus fick känna på huvudet som är ungefär lika stort som en tennisboll, enligt BM. Agnes tyckte även denna gång att det var lite jobbigt tror jag, tror att hon känner sig lite hotad av lillebror, speciellt i situationer där det kretsar runt honom. Sen fixade vi en tid hos läkaren och som tur var hade de en tid redan på måndagen (1/8). Jag var alltså där i förrgår och tog en GBS odling efterssom jag vill veta! och i så fall kunna vara förberedd och få antibiotika vid förlossningen. Dessutom ville jag få en sjukskrivning på 100% mellan 6/8-11/8 så att jag slipper jobba mellan semestern och havandeskapsledigheten. Det var definitivt inga problem! Så nu e jag ledig typ ett år framöver! Jag mår bra, har bara ont i fogarna, börjar känna mig skapligt klumpig och det e ju lite jobbigt, men det är ändå okay. Jag får kramp i vaden ibland på natten, och vaknar ju ett antal gånger varje natt och går upp och kissar eller vaknar av att jag ligger på rygg(vilket inte är kul alls för fogarna!) Sen har väl tröttheten satt i oxå men trött e jag ju ändå alltid Men annars mår jag bara bra.

5 Augusti-05 Fredag v.30+2
Jag glömmde skriva att jag fick ett samtal från Huddinges förlossningavdelning och en BM där. De hade fått min BM´s remisser två ggr nu sa hon (vi skickade en till remiss sist jag var hos mvc efterssom jag inte fått ngn kallelse än till Anima samtal) och hon hade inte tid förens den 23 augusti, men det är okay för mig! Så nu ska jag dit klockan 11.00 den 23/8! Känns bra tycker jag, lite läskigt men det ska nog gå bra.


(Agnes och magen v.30+4)

19 Augusti-05 Fredag v.32+2
Oj har jag inte skrivit på två veckor?!?!?!?! Får skärpa mig! Jag var på viktskattnings ultraljud i tisdags (16/8) i v.31+6 och allt var kanonfint med minibus! Han beräknades väga 2031g och referensvärdet var 1953g så +4% vägde han alltså.
Detta innebär att jag inte ska göra några fler ul så vitt jag vet. Han var jättesöt! vi fick två fina profilbilder och en bild på hans fot?! Vi såg hur han smaskade på fostervattnet och då var han verkligen jätte gullig och det vart så "levande" eller vad man ska säga! Annars e det inte mycket nytt.

22 Augusti-05 Måndag v.32+5 E lite nervös inför morgondagen! Ska ju på Animasamtal då! Ska vara på HS kl:11.00

27 Augusti-05 Lördag v.33+3 Är så glad har beställt minibus vagn nu!!! Från en tysk internet sida som heter Kidsroom Ska bara lista ut hur jag ska göra med betalningen oxå, hoppas det löser sig imorgon. För nu är jag så trött att jag typ inte vet vad jag heter! GOD NATT!

1 September -05 Torsdag v.34+1
Ja då var man i vecka 35!!! Känns ju helt overkligt! Animasamtalet gick jättebra! Bm som jag pratade med var kanontrevlig och förstående! Jag ska tillbaka till henne den 6/9 kl 15.00 och prata lite till. Sen har jag en tid till läkaren den 12/9 kl.11:05 Och det är då det beslutas om snitt. Vagnen är oxå fixad och betald. Hoppas det blev rätt! Jag mailade kidsroom på engelska och skrev att de skulle skicka en bekräftelse på om när de får pengarna! Än så länge har det dock inte kommit något mail! Börjar bli lite smått orolig!

9 september-05 Fredag v.35+2
Ja gud så tiden springer iväg!!! Är redan i v.36 och i tisdags var jag hos BM på HS för ytterligare ett Anima samtal. Det gick bra och jag sa att jag efter närmare eftertanke inte ville bli igångsatt och så efterssom de inte rekomenderade det, därför ville jag nu definitivt ha ett planerat snitt. Vi pratade lite runt det och hon ville att jag skulle tänka igenom om jag kunde tänka mig en vaginalförlossning om det kom igång av sig själv före eller på BF. Jag har nu tänkt igenom det och åter igen kommit fram till att jag inte vill det, så på måndag kommer jag säga det till läkaren, så får vi se vad hon säger om det. Minibus verkar själv vilja hitta alternativa vägar ut ur magen redan nu! Ibland känns det som att hela magen vänds av honom. Livlig kan man definitivt säga! Vagnen har jag numera fått en bekräftelse på kan man säga, jag mailade kidsroom igen och då svarade de att de just den dagen fått pengarna till sitt konto så de skulle skicka den nu! Så det är bara att vänta!

14 September-05 Onsdag v.36+0
Har inte orkat skriva efter läkarbesöket på HS eller efter BM besöket på MVC. Men då får jag skriva allt nu istället!
I måndags kl.11:05 var jag på HS och träffade Dr.Ajne på SMVC. Hon var jättetrevlig och ställde bara några frågor så att hon skulle se att hon förstått AnimaBM rätt och så, och efter set så pratade vi lite om vilka risker som finns med kejsarsnitt, det var faktiskt jag som frågade vilka det var för att se att jag inte missat ngt. Sen frågade hon om detta samtal hade fått mig att ändra mig ang. snitt, och då sa jag att jag skulle ju ljuga om jag sa Ja! då skrattade hon och sa att jag men då tar vi och snittar dig, jag ska be sköterskan ringa och så får du din tid av henne sedan. Skönt! inga problem faktiskt!
Men de som lägger planeringen var på lunch så jag fick ringa upp halv tre istället, sagt och gjort, men då fick de inte tag på dem heller, så jag skulle ringa igen nästa dag *suck* men efter 5 minuter så ringde de upp och de hade fått tag på dem så hon berättade att jag skulle på inskrivningssamtal den 28/9 kl.9:30 och att jag ska snittas den 30/9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ingen oktoberbebis!!! Septemberbebis istället!!! Sen sa läkaren att de frångått sina rutiner och att jag ska göra ytterligare en viktskattning så jag fick datum för det oxå; 20/9 Sen var jag ju hos Bm igår oxå allt var bra:
vikt: 80kg!!!!!!!!!
sf: 32
blt: 110/80
fosterläge: H (Ru)
hjärtljud: 148
Dock ingen vagn än

19 September-05 Måndag v.36+5
Är lite nervös inför morgondagen! Ska ju på viktskattning kl 13:30. Hoppas ju naturligtvis på att allt är kanonbra med lillen! Känner mig som sagt ändå nervös

26 september-05 måndag v.37+5
Var ju på viktskattning i förra veckan och allt var precis som det skulle! Han vägde 3050g och det var +3% så bättre kunde det typ inte vara! Så vi räknar med att han väger ungefär 3200-3300g när han ska ut nu på fredag! Var hos BM i skärholmen nu på morgonen, allt var bra!
blt: 110/80
vikt: 81,2kg
sf: 34
hjärtljud: 148
b-glucose: 7,6
hb: 129
fosterläge: H (Ru)
Annars inget nytt, har väl typ börjat inse att jag ska få ut detta barn om 4 dagar!!!
Fast jag fattar INTE att det är ett barn där inne! Min SON!!! fattar seriöst ingenting!!!

29 september-05 torsdag v.38+1
Jag e jag vet inte vad... livrädd, glad, ledsen, förväntansfull, trött, snurrig, galen av längtan efter någon jag inte vet vem det är! Allt känns helt overkligt! Jag e inte riktigt med i matchen längre, förtränger själva ingreppet och så tillsvidare...