Hmmm... 23 November Fredag


Jepp, veckan är slut igen! Har jobbat hårt hela veckan, känns kanon! Bilen lämnade vi in i måndags och det tog längre tid än väntat att få den klar, så inte förens på torsdagen!!! kunde sambon hämta den igen! Detta resulterade i att jag fick jobba hemifrån i tisdags (så barnen kunde lämnas och hämtas medans dagis och fritids var öppet!) Reparationerna och servicen gick på nätta 10500 kronor, som hittat så här före jul! Men vad gör man inte?!

Det har varit mycket på jobbet av alla de slag! Fast det är kanonkul och jag trivs verkligen som fisken i vattnet, kunde inte vara bättre! Är nästan så man undrar vad som komer gå fel nu istället (hoppas stenhårt på att bilen var det som skulle gå fel!)

Sen finns det massa annat som man går och funderar på...men hittar man ingen lösning så vete faan...jag säger som jag säger mest hela tiden på jobbet "jagvetinte" ;-) (finns ju fler som använder det begreppet flitigt nu mera!)

Har det varit ngt mer eller?!...haha ja just det...Idag är ju den dagen varje vecka som det arbetas hemifrån och jag har haft MASSOR att göra, men eftersom det är så sällan jag träffar Malin och hon träffar ju inte Yvonne heller...så vi bestämde oss igår för att luncha lite, så de båda kom hit vid 13 tiden idag och Malin, som är den enda som inte jobbar, hade köpt med sig mat från centrum. (Att sambon var hemma hindrade oss inte, han fick en pizza och sedan lämnade han oss ifred och kom bara in med kaffet!) En massa snack! och en helt okay lunch! Sedan var det bara att fortsätta arbeta, hämta barn,handla och fixa middag, tvätta tvätt...de vanliga bestyren. Men det var klart en av veckans höjdpunkter! Tackar för underhållningen Malin skönt med skratt!!!


Sällan... 16 November FredagJaa...sällan studsar en termos! Det var ett bra tag sedan jag uppade ...som vanligt nu för tiden...
Det händer ju iofs inte så mycket, jag jobbar...det är fantastiskt kul!!! Jag har aldrig, så vitt jag minns trivts så här bra på ett jobb. Här trivs jag med allt, ibland kan d ju vara så att man tycker jobbet är ok för att man har bra kollegor, men här är det inte bara det som är bra..ALLT är kanon!!!
Det enda som känns liiiiiite jobbigt är att barnen får långa dagar ibland på dagis och fritids, men jag och sambon har försökt lösa det på bästa sätt, så om han jobbar kväll så går jag tidigare den dagen så blir det inte fullt så sent som det annars hade blivit. Känns super!

För några dagar sedan hade sonen namnsdag, jag hade glömmt det men farmor och mormor kommer ju ihåg sådant...och även Yvonnes son?! han dök upp på eftermiddagen och ringde på dörren, och gav sonen detta fina namnsdagskort som han gjort helt själv på fritids under dagen! *löööööööv!!!*

grattiskortet

grattiskortet

Detta är alltså egentligen helt rätt!!! allt han skrivit låter ju precis så därnär han pratar! Jag tycker det var helt underbart! Tänk vilken härlig unge Yvonne har!!! (jo mna ungar e härliga de med, men detta var übergullish!!!)

Förra fredagen varvi på kalas också! Kalaset var i bowlinghallen här i närheten, skitkul! Kan säga så här: jag vann INTE. Men jag hade kul!

Var en sväng på IKEA med mamma förra helgen och även och inhandlade vinter skor till sonen. I övrigt händer detinte mycket, finns ju ingen tid till ngt annat, speciellt inte denna veckan som varit då sambon jobbar kväll eller heldag varje dag!!!


Klappat & klart! 8 November Torsdag


Nu är det klart!
Jag har inte vågat skriva om det tidigare, eftersom inte allt stått helt klart...men nu är det klaaaaaaaart!
Jag har ett nytt jobb! Jag kommer slippa torka rumpor och allt vad det innebär att arbeta i geriatriken!
Min senaste utbildning i kombination med min "enastående" personlighet (hoppas alla ser självinsikten här! ;-)) har gett avkastning, jag kommer arbeta med internet och konsumentbedömningar.
Känns kanonkul, jättekul att få göra något helt nytt och jättekul att vara med från den absoluta början av detta projekt. Slipper även gå ner i lön, känns kalas!!!
Jag kommer arbeta på samma ställe som Yvonne men inte inom samma företag (dock samma chef), trots detta kommer vi dela kontor.
Kul att ha någon att åka till jobbet med på mornarna, även om det inte blir alltid, eftersom Yvonne envisas med att vara hurtig och träna före jobbet ett antal dagar/veckan.
Att jag dessutom har rätt flexibla arbetstider gör ju definitivt inget!!! Och varje fredag jobbar jag hemifrån. Enda gisslet med detta är att det är en timanställning, men chefen vill att jag jobbar 40 timmars vecka, så det är ju egentligen bara den lilla "säkerheten" som fattas, men jag hoppas på att vi rätt snart kommer komma på att detta är en kanon grej och då kommer en annan anst.form.
Jag passade på att arbeta en och en halv timme idag, sen åt jag och Yvonne en riktigt najs lunch! Sedan bar det iväg till dagis, där det var drop-in fika, döm om min förvåning när det bara var jag, min sambo och Yvonne som kom...herregud! så dålig uppslutning har jag aldrig varit med om på en dagis fika!!! Folk bryr sig verkligen inte om sina barn längre!!! Malin skrev häromdagen om uppslutningen till våra stora barns klassfest! KATASTROFALT!!!
Det var väl det jag hade att rapportera, imorgon arbetar jag full dag hemifrån!


Massa massa massa 4 November Söndag


Massa massa massaaaaaaa, går min son omkring och "sjunger" inte en blekaste vad det är massa utav?! Men fint är det!
Jaha!!! November är det nu ja! Tiden bara flyger iväg! Känner verkligen att jag inte hänger med i svängarna! Igår låg snön kvar här marken (dock inte när jag steg ur sängen!, då hade det regnat bort igen). Det är mindre än två!!! månader kvar till jul!

Sonen var hemma hela veckan, hade ju lyckats vända på dygnet rejält! Men han var helt frisk iaf på onsdagen. Vi har inte gjort så mycket, det har ju varit novemberlov i skolan denna veckan och dottern var ledig onsdag och torsdag. Vi kännde alla att vi behövde komma ut i onsdags så vi tog en lite promenix upp på toppen här brevid, där träffade vi två kompisar till barnen med sin pappa, han hade chips och dricka med sig, så barnen hade lite pic-nic där uppe i snålblåsten! Det var kallt men otroligt skönt att komma ut i den friska luften. Jag hade kameran med men lyckades i princip inte med en enda bild, men här ser man iaf, tycker jag!, hur friskt det var.

Dottern fick välja själv om hon ville gå på fritids på fredagen, och det ville hon inte. Jag tog båda barnen och gick hem till Malin, det slutade med att vi stannade hela dagen och även fick middag där! Trevligt! Sambon kännde sig riktigt hängig och kom hem tidigare från jobbet och har varit hemma sedan i fredags kväll, han kommer inte jobba imorgon heller, hoppas det inte är något som vi andra åker på!
Jag var ganska duktig igår och städade ordentligt i större delen av lägenheten, känns jätteskönt!

Idag ska vi hem till mamma och äta och ha det trevligt.