Scrapträff med våra girls! 30 november Söndag


Vi är ju ett gäng som brukar träffas när vi har träff här ute hos oss, alltid lika kul att träffa er alla. Kul när det kommer nya med in i gänget oxå!
Jag han med att göra 4 st lo´s! Vilket jag själv tyckte var riktigt bra jobbat med tanke på hur otroligt seg och trött jag var! Jag hade lite problem med vart och hur jag skulle börja. Men tillslut började jag med att scrappa om mitt senaste jobb, som jag inte har kvar efter julafton!

Sedan scrappade jag det fotot som vi tog på oss alla galna babes igår, alla fick ett ex var att scrappa (Yvonne har de andras alster inne hos sig)

Sedan kännde jag att jag måste ju scrappa om när vi hämtade katterna! Så jag tog ett kort, tror det var det första kortet vi tog på katterna, precis när vi kommit hem med dem. De låg så fint i sonens famn!

Efter detta fick Långsamma välja kort, utan att se vad hon valde mellan :-). Jag hade ingen tanke alls när jag började, men blev nöjd med resultatet. En lo med dold journaling om min senaste inre resa!

Om ni kikar in hos Yvonne så finns foton från träffen där! Det var verkligen jättekul! Kanonskönt att tänka på något annat än sitt miserabla liv för tillfället!
Jag vet inte hur många gånger jag lånade misten av Yvonne men många gånger blev det, så TACK! för det! Tack alla andra för det jag lånade av er med! ÅH! hoppas verkligen vi kan få till en till träff i typ slutet av februari.....

Idag ska vi hem till mamma och hjälpa henne lite och äta middag nu när det är första advent och allt! Måste ju leta rätt på stakarna oxå!...hmmm... vart är de?!

Ja vad ska man säga?! 25 november Tisdag


Hahahaha, det vore komiskt om det inte var så tragiskt!

Rullar på 24 november Måndag


Idag var en sådan där dag då man var tvungen att ta tag i saker som känns lite jobbiga! Eller kanske inte jobbiga men saker som kommer påverka en en del beroende på hur utkomsten blir. Således hade jag en tid hos läkaren!
Som ni vet har jag inte mått tipptopp den senaste tiden och varit sjukskriven och så, jag hade tänkt mig att jag skulle kanske vara sjukskriven i en vecka till och sedan gå upp successivt i tid , men läkaren tyckte att nu när jag äntligen börjar må bättre så ska vi inte skynda för fort, så jag är fortsatt sjukskriven på 100% i en månad till. Det känns väl okay, skönt att pausa lite till. Jag tror verkligen att detta blir bra, men jag känner hur jag allt som oftast "skyndar" på mig själv, att nu är det nog bra igen, nu kan allt återgå till det normala...för att i nästa stund inse att nejnej så var inte fallet.

I fredags gick jag faktiskt ut på kvällen, åkte till stan för att umgås med mina arbetskamrater! De som är på min avdelning iaf! Jättetrevligt, kul att se dem igen, det var ju faktiskt ett tag sedan! Kul att höra lite skvaller också! Jag stannade inte länge, bara ett par timmar, kändes dock rätt lagom.

I helgen har vi tagit det lungt! Sovit mycket och på kvällen i lördags kom Malin med barn över, det har väl inte varit den vanligaste sysselsättningen den senaste tiden! Det var trevligt! Vi får hoppas på och jobba på att det inte dröjjer lika länge tills nästa gång! Söndagen gick åt till att göra lite måsten, så som att städa, tvätta, grejja och dona!

Krångel 21 november Fredag


Att det ska vara så krångligt att få en återbesökstid hos sin läkare!!! Tillslut efter flera dagars väntande så lyckades Yvonne få en tid åt mig på måndag! Så tack för det!:-)

Vi kommer igång mer och mer med holyScrap, känns jättekul, det är så spännande! Nu finns även en holyscrap blogg! Vi har ju släppt en julstämpel och jag gjorde två snabba julkort:

Nu ska jag fundera på om jag har ork och möjlighet att gå iväg och träffa mina arbetskollegor ikväll, eller inte! Kram på er alla!

Hmmm 20 november Torsdag


Ja det var ett tag sedan! Varför? vet inte riktigt, orken har verkligen inte funnits där! Jag har denna veckan mått mycket bättre än tidigare!, men just idag är det kanske inte jättebra nu på kvällen! Tar tag i det imorgon, jag orkar inte nu!
Det som varit bra denna veckan är att allt har kännts så mycket lättare! Hoppas det kan hålla i sig! Vill inte ner igen! Orkar inte, vet inte om jag orkar upp igen då på egen hand!
Jag har iaf orkat ta tag i en del saker som jag har låtit ligga ett tag, en sak som jag och Yvonne tog oss iväg på igår var cellprovet! Fick höra det chokerande statistiska faktumet av min bm. att det bara är 30%!!! av de som blir kallade som faktiskt GÅR på provtagningen! VANSINNIGT!!! ju, herregud, tjejjer!! och ta cellprovet när ni får kallelsen!!! det är viktigt!!!
I övrigt har jag orkat ta mig iväg på något nästan varje dag, i tisdags var jag och hälsade på Kristin och hennes minsta dotter som har vattkoppor! Mycket trevligt! Jag och Yvonne har rännt runnt lite oxå och planerat för holyScrap, kul det med!

Så skillnad är det definitivt, mot förr när jag låg däckad i sängen efter en dags äventyr!....på rätt väg alltså!

Partyn 8 november Lördag


Igår spenderade jag nästan hela dagen med att göra iordning mumiekorvar, spindelmuffins, chokladgrisråttor, avhuggnafingerkorvar osv tillsammans med Yvonne. Allt detta eftersom vi är klassmammor och har ordnat en halloweenfest. Vi häxade till oss och spann spindelnät i lokalenoch när barnen kom så var det läskigt värre!

Det verkade som om alla barn hade jättetrevligt och allt blev i stort sett uppätet, lite godis blev det över...otur ;-) Det var trevligt i alla fall. Nästan alla från klassen var där och sedan då jag och Yvonne. Jag kan känna lite att jag är enormt besviken på de andra föräldrarna som inte kan tänka sig att ställa upp och göra sånt här för barnen! Det är andra året i rad som vi är klassmammor. Fröken i skolan frågade på ett föräldramöte om det var någon som kunde tänka sig att vara det och ingen vill! Vi beslutade oss senare den kvällen att skriva en lapp till fröken där vi skrev att vi kunde tänka oss att vara klassmammor ytterligare ett år, eftersom ingen annan vill. Vill man inte att barnen ska ha lite kul aktiviteter utanför skoltid men ändå med sina klasskompisar, så de får en bättre sammanhållning?! Ja jag förstår inget alls jag!

Idag har vi varit på kals för Katris dotter som fyllde år! Det var mycket trevligt, och gott! Jag har varit helt slut hela dagen, och var itne alls taggad för att gå på kalas, men det gav med sig när jag väl var där! Nu är jag helt slut igen, fast på ett annat sätt!

Dottern har dessutom en kompis som sover över här inatt, hoppas de inte somnar alldeles för sent!


Inköp 6 november Torsdag


Idag ska jag och Yvonne handla inför klassfesten som vi håller i imorgon! Det är det stora målet med min dag idag! :-)

Sonen ska på teater med dagis, tror det är första gången också, så det ska bli kul att se om han tyckte att det var kul!

Jag som i stort sett aldrig scrappar speciellt mycket, eller ofta om man säger så, har helt plötsligt börjat tycka att det är ett hemskt smidigt sätt att hålla tankarna ockuperade med annat än sådant som gör att jag mår mindre bra!
Så igår medans jag hade tv´n på, för jag tittar typ aldrig på den längre! (jo! på Grey´s Anatomy!!!) så scrappade jag lite, kände iofs att jag måste köpa en del saker, som jag kände att jag minsan hade velat ha just nu!!! Så när mina ofantligt stora summor trillar in på kontot så blir det förhoppningsvis en del inköp!Ytterligare en dag 5 november Onsdag


Jepp ytterligare en dag i mängden! Jag är som vanligt trött och allmännt orkeslös, får verkligen kämpa för att komma upp på morgonen med barnen.

Jag fotade LO´n som jag gjorde igår, snabbscrappat blev det! Hade inte ens en timme på mig, en typisk händelse lo som jag eg inte gillar att göra, men man måste typ. Roligare med känslor och tankar ju! Men nu blev den gjord iaf!Lugnt 4 november Tisdag


Seg dag idag! känns som att något kommer hända, men inget händer...än iaf!

Har tvättat en massa tvätt, i övrigt tagit det lungt. Hämtade dottern redan vid 12 idag, bara föratt få lite kvalitetstid med henne! Vi scrappade lite ihop, fotar å lägger ut imorgon.

Sonen fick äntligen leka med bästaste kompisen efter dagis idag, vi käkade ihop oxå med mamman och den större brodern. Det var trevligt! Jag tycker inte om att vara ensam nu när jag inte mår tipptopp.

Nä nu e d bingen för mig!

November 1 november Lördag


Herregud! redan november!, galet!

I torsdags var vi iväg och tände ljus på pappas grav, men jag gissar att det har blåst och regnat så mycket att allt är utblåst och ligger hullerombuller, så vi tar nog en tripp dit imorgon oxå.

På dagen igår hade vi båda barnen hemma och hade det bara lite mysigt, tog det lungt och njöt av nuet. Händer inte så ofta.

Senare så var jag hemma hos Katri som bjöd på god mat och trevligt sällskap eftersom hon fyllde år! Det var en trevlig kväll, men jag orkade inte stanna så länge, det tar på krafterna att sätta på sig "masken". Så jag var hemma strax efter nio. Jag gjorde ett grattiskort till henne, kom ihåg att fota det oxå! :-)

Idag har jag varit rätt sänkt! orkar inte mycket, var ut en sväng med en av katterna, men nä orken finns inte där. Antar lite att det blir så dagen efter man gett allt för att "verka som vanligt".