30 år! 21 September Söndag


Ja idag fyllde jag 30 år!
Mamma kom ut och firade mig, likaså sambons bror och två barn. Sambons föräldrar är även de här, de kom upp igår. Och stannar här i stan i över en vecka. (kommer bo hos oss halva tiden och övrig tid hos sambons bror.)
Igår firades jag av Yvonne, Malin, Åsa och Katri. Vi var i en lokal i närheten, käkade och pratade och hade mycket trevligt! Dessa underbara vänner, guld värda!, hade köpt en present till mig, inte bara en present, utan massor av grejjer som tillsammans blev en hel fotostudio!!!, kan ni gissa om jag blev glad?!
Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad att ha vänner som dessa!!! Älskar dem verkligen av hela mitt hjärta! (får väl tillägga att även sambon var med på denna present!)
Jag ska uppa med foton på allt jag fått senare, men hinner inte nu, ska vara lite social med familjen så här på söndagskvällen!
Jag har i varje fall haft en underbar födelsedag! Känner mig rik på familj och vänner! Känner mig så priviligerad! Känner mig.....ta mig fan inte som en dag över 25! ;-)

Sjukt glad! 16 September Tisdag


Ja... kan man vara annat? Vi har fått gång den bärbara datorn, jag har lyckats bränna alla foton nu, men det är super svårt att skriva på tangenterna, så jag uppar bara detta lilla. Men det är ju kul iaf!!!

Sjukt...igen! 15 September Måndag


Jepp, under natten har sonen fått feber, jag har inte sovit en blund sedan strax före halv två. Jag har VAB!

Sista jag skrev så mådde jag ju inte alldeles toppen! Lustigt nog så hade jag för någon vecka sedan fått en avi, som hamnat under en matta, jag hittade den precis efter att jag skrev sist...Jag gick upp till centrum för att hämta mamma och hämta paketen. Det ena var ett paket jag skickat efter själv med lite skojsigt scrapmaterial! Det andra var ett litet paket. Från en vän att älska! Hon visste, utan att jag behövde säga något!Ja jag fick en liten ängel från voodolls som ska skydda mig från allt ont och vägleda mig genom livet!
Lustigt bara att avin försvan och kom tillbaka på just denna dagen när jag kännde mig som mest otillräcklig!
Nu ska här vilas, för imorgon måste jag jobba!!!

"I KILL MYSELF!" 13 September Lördag


Jag är så j**la arg på mig själv!!!, Jag lyckades spilla kaffe p åmin laptop igår kväll, den tvärdog! Jag har torkat och plockat bort tangenter för att komma åt bättre, nu ligger den upp och ner och torkar, men jag har tappat hoppet, den kommer nog inte att återuppstå! Inte efter vad jag har läst mig till iaf!
Blir så trött!!! Men men...
Jag har varit hemma denna gångna veckan, har varit sjuk. Jobbade bara igår, då var jag ensam på min avdelning, eftersom en var ledig och den andra var sjuk!
Katterna verkar btw ha aklimatiserat sig helt nu, de röjjer för fullt!

Aaaaah! jag är så arg!!! för detta med datorn! Hoppas man kan på något sätt få ut datan som finns i!!! Annars har jag en förbannad massa grejjer som bara är borta nu! (känner lite lätt för att banka huvudet i väggen en jädra massa!!!)

Denna helgen är det för en gångs skull inget direkt som sker! Förutom simskolan imorgon. Mamma kommer ut idag, hon är så nyfiken på katterna!
Jag skulle verkligen behöva slappna av denna helg, vet att det kommer vara massor på jobet i nästa vecka, och sedan kommer svärföräldrarna upp om en vecka!
Jag är så stressad! Försöker verkligen att slappna av och så, men det är så mycket överallt just nu, känner verkligen hur jag inte räcker till!
Inte räcker till någonstans! Men jag jobbar på det! Nu ska jag städa undan lite här hemma, så jag kan slappa när mamma kommer!

Nya! 7 September Söndag


Ja, nu har vi nya familjemedlemmar!

Från början skulle vi köpa en katt när dottern var nio år. Vi okm fram till att just när hon fyller år inte är någon bra tidpunkt! Sommar och semestrar och resor osv. Att vänta till hösten nästa år skulle kännas jobbigt eftersom dottern då skulle tjata hål i huvudet på oss från maj!
Så vi beslutade oss för några månader sedan att vi skulle köpa katt redan denna hösten. Vi har tittat efter katt och diskuterat olika raser osv ett bra tag, jag var väldigt inne på att köpa en ragdoll eller en norsk skogkatt men ekonomin...
Sambon jobbar med en tjej som föder upp just skogisar, hon hade inga ungar nu, men hon kände en som hade blandrasungar, mamman är skogis och pappan okänd. Vi mailade lite och vi fick se bilder på en hane som vi föll pladask för detta var "Henning" (vår hemlis för dottern) "Henning" heter nu Trisse och är dotterns allt! Vi smidde lite andra planer jag och sambon...när vi pratade med uppfödaren så sa hon att vi kunde få en honkatt "på köpet" Så vi beslutade oss för att eftersom vi båda arbetar och barnen går på dagis och i skolan så kan det ju arabra med lite sällskap! Så sagt och gjort så köpte vi två katter!

Vi hämtade dem igår, fyra mil här ifrån, snirkliga vägar!!! Men det gick rätt bra att hitta dit vi körde bara fel en gång. :-P
Bilresan hem var lagom kul för den lilla honkatten! Hon blev superstressad och kanske åksjuk, hon dregglade och andades väldigt fort. N är vi kom hem mådde hon bättre, fast helt slut var hon stackaren! Hon stod upp och sov! Men efter att hon fått vila och efter nattens sömn är hon jättepigg och verkar verkligen må bra, spinner och har sig!

Den lilla tjejen har min son tagit som sin katt, och han har själv döpt den till Miao! Han är väldigt noga med att betona att det är hans katt och att Trisse är dotterns!

Här sitter sonen med Miao i knät och Trisse ligger bredvid!

Båda katterna är otroligt snälla och sociala, man märker även att de har växt upp bland barn!

Mina barn är överlyckliga i alla fall! :-)

Vi var in i stan igår också, jag och dottern! Milla hade kalas, det var trevligt, men jag var otroligt trött.

Grattis! 5 September Fredag


Grattis Yvonne på födelsedagen! Hoppas du har haft en bra dag!!!

Jag har varit hemma, sjuk, idag. Gårdagen tog musten ur mig totalt, ingen rast och massor av folk sjuka, så massor att göra! Sen hade vi föräldramöte på kvällen och när jag väl kom hem var klockan halv nio! då var jag helt slut! Så denna förkylningen som jag haft nu har tagit ett riktigt grepp om mig.

I måndags var vi ut och firade Yvonne det var najs! Eftersom min kamera är paj så vart det inga kort värda att visa upp, tråkigt!!!

Imorgon har vi ett späckat schema, får uppa om det imorgon! Nu är det för sent!